Έμεινε ξεκρέμαστος ο Χατζηγάκης;

Οι εκλογικές μηχανές έχουν πάρει φωτιά για τα καλά. Έπειτα κιόλας από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ΕΛΣΤΑΤ για τη διατήρηση τεσσάρων εδρών στα Τρίκαλα, η καρδιά για κάποιους υποψηφίους ειδικά στο κυβερνών κόμμα επέστρεψε στη θέση της.

Αν λοιπόν οι δημοσκοπήσεις επαληθευτούν και η ΝΔ είναι το πρώτο κόμμα στην κάλπη της απλής αναλογικής, εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό 2 έδρες.

Δεδομένου πως άπαντες καταλογίζουν την πρώτη θέση στον υπουργό Κώστα Σκρέκα, η δεύτερη θέση θα γίνει η αιτία πολέμου μεταξύ των υπολοίπων.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης αν και στην πρώτη του απόπειρα δεν κατέγραψε το αναμενόμενο αποτέλεσμα της εκλογής όπως αρκετοί προέβλεπαν, συνεχίζει τον αγώνα του.

Η μεγάλη δυναμική Σκρέκα και Λιούτα στους πρώην δήμους Φαρκαδόνας και Οιχαλίας, δεν αφήνει περιθώρια για αισιόδοξες προβλέψεις και αυτή τη φορά.

Ξεκρέμαστος θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι ο Χατζηγάκης, μιας και οι παράγοντες της ΝΔ στο δήμο μας δείχνουν να είναι ήδη κλεισμένοι ένθεν κακείθεν.

Βέβαια και στους άλλους δήμους τους περιφερειακούς τα πράγματα δε δείχνουν να διαφέρουν, αφού και εκεί Μαράβας και Αβραμόπουλος δείχνουν να αγαπούνε αλλού.

Σε αυτό λοιπόν το σκηνικό, ο Μικέλης θα αναγκαστεί να δώσει τη μάχη που θα τον φέρει να προσπεράσει δυο εν ενεργεία βουλευτές και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον ήλιο της επόμενης βουλής.

Άραγε είναι κατορθωτό; Ίδωμεν…