Υλικά
- 500γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 2 φλ. κρέμα γάλακτος
- 1/2 φλ. γλυκό κουταλιού βύσσινο
- 2 κ.σ. λικέρ περγαμόντο
- 4 κ.σ. ζάχαρη
- λίγη σοκολάτα λευκή
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το λικέρ και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να γίνει ένα μίγμα ομοιογενές.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει.
Για το σερβίρισμα: σε γυάλινα ποτηράκια βάζουμε μία κουταλιά γλυκό βύσσινο, μία κουταλιά κρέμα, άλλη μία κουταλιά γλυκό, μία κρέμα και γαρνίρουμε με την τριμμένη σοκολάτα.