Έκοψε… πίτσα στο Νεοχώρι ο Σταμόπουλος

Το Σάββατο βράδυ η αίθουσα της πιτσαρίας VERONA στο Νεοχώρι γέμισε. 100 άνθρωποι, κάθε ηλικίας και προερχόμενοι από κάθε κομματικό- πολιτικό χώρο, Νεοχωρίτες, αλλά και εκπρόσωποι από δέκα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, κατέκλυσαν τον χώρο, πήραν το κομμάτι της πίτσας που τους αναλογούσε (ΚΟΠΗ ΠΙΤΣΑΣ ΓΑΡ!) και με μεγάλη προσοχή παρακολούθησαν τη μεστή και πολυσήμαντη ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Φαρκαδόνας, δικηγόρου Χρήστου Σταμόπουλου.

Η ομιλία του εν δυνάμει νέου Δημάρχου επικεντρώθηκε αυτή τη φορά στα προβλήματα και τις ανάγκες της ιδιαίτερης πατρίδας του της Οιχαλίας (σκάνδαλα Δημοτικών Σφαγείων, Νεοχωρίτη ποταμού, ανατολικής και δυτικής περιφέρειας του χωριού, κατάληψη και αυθαίρετες δομήσεις δημοτικών εκτάσεων, ακόμη και πλατείας!, με τη συνενοχή δημάρχων, απουσία παιδικών χαρών και χώρων άθλησης, μη δέουσα αξιοποίηση δημοτικών εκτάσεων, σωτηρία πλατανόδασους που κινδύνεψε πρόσφατα από το ίδιο το Δασαρχείο (!) και την παγερή αδράνεια της Δημοτικής Αρχής κ.λπ.).

Η αποδοχή, μέχρι και ενθουσιασμός, του κόσμου  στις ιδέες, την καθαρότητα, το πρόγραμμα και την αποφασιστικότητα για τη νίκη της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη ήταν ολoφάνερη στα μάτια του κόσμου και όσων πήραν τον λόγο και μίλησαν.

Το φλουρί της βραδιάς, στο οποίο αντιστοιχούσε μία δωρεάν παράσταση στο δικαστήριο, προσφορά του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Σταμόπουλου, δικηγόρου κέρδισε η Οιχαλία με τον Γεώργιο Χαλό- Λίτσιο (τον γνωστό μας Τζάνγκο), υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις εκλογές που έρχονται.

Μεταξύ άλλων παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρώην Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Κώστας Οικονόμου, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχών και περιχώρων κ. Κωνσταντίνος Αργύρης, ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών, Εμπόρων Φαρκαδόνας και Περιχώρων   Ξάνθος Νάτσινας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Γαλάνης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Φιλιππίδης και άλλοι.

Το ποτάμι της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κάθε μέρα φουσκώνει περισσότερο. Έρχεται ποτάμι νέων εκδηλώσεων, δράσεων και παρεμβάσεών της, καθώς και ανακοίνωση υποψηφιοτήτων που θα δώσουν ΕΛΠΙΔΑ και ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ για νέα εποχή στον ταλαιπωρημένο Δήμο μας από τις αλληλοσπαρασσόμενες φατρίες των παρτάκηδων.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ! (Τώρα το κατάλαβαν και οι αντίπαλοί μας που, όπως ακούγεται, σκέφτονται να κατεβούν όλοι μαζί σ’ ένα συνδυασμό για να μπορέσουν να μας αντιμετωπίσουν!).

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η Συγκέντρωση- Λαϊκή Συνέλευση στη VERONA  ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα συμπαράστασης για το έγκλημα στα Τέμπη.