Είναι μια κατηγορία μόνος του (ο Τάκης Χαχόπουλος υποψήφιος με τον Χρήστο Σταμόπουλο)

Ο πληθωρικός άνθρωπος της ζωής, της εργασίας και του αγώνα Τάκης Χαχόπουλος για δεκαετίες εργάζεται με επιτυχία σε δύο μέτωπα. Στην αγροτική οικονομία και ως επαγγελματίας περιπτεράς. Διατηρεί περίπτερο στο κέντρο της Φαρκαδόνας και είναι γνωστός ευρύτερα στην περιοχή Φαρκαδόνας.

Άνθρωπος σκεπτόμενος και προβληματιζόμενος, απόκτησε από μικρός κοινωνική και πολιτική άποψη. Άποψη ως πολίτης, αλλά και ως εργαζόμενος σκληρά και πολύωρα καθημερινά τόσο στα χωράφια, όσο και στο περίπτερο.

Ανέπτυξε κοινωνική και συνδικαλιστική δράση. Αγωνίστηκε με το Σωματείο Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Περιχώρων, ενώ είχε εκλεγεί και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του. Σημαντική υπήρξε και η δράση του στο αγροτοσυνεταιριστικό κίνημα. Υπήρξε Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιριστικού Πιστωτικού Συλλόγου Φαρκαδόνας. Μέχρι την απορρόφησή του από τον Αγροτικό Συνεταιριστικό Σύλλογο Τρικάλων – Η ΕΝΩΣΗ, μετά τον σκανδαλώδη αντιαγροτικό νόμο Σκανδαλίδη (2011).

«Δεν αντέχω την αδικία και την κοροϊδία. Πολλοί Δήμαρχοι μας κορόιδεψαν και έριξαν τον Δήμο Φαρκαδόνας στα βράχια και τον εγκατέλειψαν στη μοίρα του. Συντάσσομαι μ’ όλες τις δυνάμεις μου με τον ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Σταμόπουλο, πιστεύοντας πως μόνο έτσι θα έχουμε Δήμο δημοκρατικό, Δήμο με ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία. Δήμο χωρίς διακρίσεις», λέει ο Τάκης Χαχόπουλος.

Ο Δημήτρης (Τάκης) Χαχόπουλος είναι παντρεμένος με την Μπρούνα και έχουν τέσσερα μικρά παιδιά (3 αγόρια και 1 κορίτσι).