Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο εργοστάσιο ΚΛΙΑΦΑ

ΚΛΙΑΦΑ! Τη δροσιά του να ‘χεις!

Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και του Τρικαλινού Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 9 Απριλίου τα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου εργοστασίου ΚΛΙΑΦΑ το οποίο βρίσκεται στο 3ο χλμ Τρικάλων – Λαρίσης στα Τρίκαλα.

Οι Σεβ. Μητροπολίτες Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης Χρυσόστομος και Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος τέλεσαν τον αγιασμό των εγκαινίων και ακολούθως ο Πρόεδρος της εταιρίας ΚΛΙΑΦΑ και μέλος του ΔΣ του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ. κ. Στέλλιος Μ. Σαράντης καλωσόρισε τους παριστάμενους και αναφέρθηκε στο ιστορικό της εταιρείας.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η βράβευση της πρώην Γενικής Διευθύντριας ΚΛΙΑΦΑ ΑΕ κας Άννυ Αρχιμανδρίτου και έλαβε τον λόγο ο Πρόεδρος της εταιρίας ΔΟΥΜΠΙΑ ΑΕ. και Μέλος ΔΣ του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκοεία ΑΕ. κ. Στέλιος Δ. Σαράντης παρουσιάζοντας τους στόχους της εταιρίας.

Απηύθυναν χαιρετισμούς ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο Δήμαρχος Τρικαίων και ακολούθησε η βράβευση της Ολυμπιονίκη στο Τάε κβο ντο Φανή Τζέλη την οποία στηρίζει έμπρακτα η εταιρία.

Οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου.

ΚΛΙΑΦΑ! Τη δροσιά του να ‘χεις!