Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Οικονόμου

Ιδιαίτερα καυστική ήταν η χθεσινή ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Οικονόμου, στα   social media.
Με αφορμή τον 4ο προϋπολογισμό  της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο Οικονόμου αφουγκραζόμενος την έντονη ανησυχία των πολιτών, επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση  τόσο για την πολιτική του «βλέποντας και κάνοντας» που ακολουθεί όσο και για την αποτυχημένη, συντηρητική, αναποτελεσματική και βαθιά άδικη και αντικοινωνική οικονομική συνταγή της.
Δείτε την ανάρτηση του Οικονόμου:
Η Ελλάδα σε ένα κόσμο τρικυμίας και μια Ευρώπη άβουλη και εσωστρεφής:
• Συνεχίζει ανεπίγνωστη στον ίδιο και απαράλλακτο δρόμο.
• Σπαταλά την προίκα του Ταμείου Ανάκαμψης ασυλλόγιστα.
• Καθυστερεί δραματικά την υλοποίηση του ΕΣΠΑ.
• Ακολουθεί την πολιτική του «βλέποντας και κάνοντας».
Η Κυβέρνηση:
• Προβάλλει ακατάπαυστα και θρασύτατα τους ευημερούντες αλλοιωμένους αριθμούς της και τα ποσοστά των επιτευγμάτων της και προχωρά σε μια ασυνάρτητη πολιτική παροχών χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα για τη μεγάλη πλειοψηφία νοικοκυριών, πολιτών, επιχειρήσεων.
• Κρύβει έτσι κάτω από το χαλί τα αξεπέραστα δομικά προβλήματα που καθιστούν την πορεία της οικονομίας έρμαιο των κυκλικών κρίσεων, το μέλλον της ανάπτυξης αβέβαιο και τη ζωή των πολιτών κάθε μέρα που περνά περισσότερο φτωχή και αδιέξοδη.
Σε αυτό το περιβάλλον η Κυβέρνηση ψήφισε τον 4ο και τελευταίο προϋπολογισμό της, μια συνέχεια της αποτυχημένης, συντηρητικής, αναποτελεσματικής και βαθιά άδικης και αντικοινωνικής οικονομικής συνταγής της.