Ευχές για καλή χρονιά και όσο πιο ψηλά για τον μπασκετικό ΑΟΤ στην κοπή της πίτας

Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε το Τμήμα Μπάσκετ του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ παρουσία του προέδρου της διοικούσας επιτροπής κ. Παναγιώτου Μιχάλη και του Αντιπροέδρου αυτής κ. Ποθητού Μανώλη στην ταβέρνα «Διαχρονικό»  του φίλου και χορηγού της ομάδας Νίκου Ζαχαράκη.

Διοίκηση, τεχνικό τιμ και καλαθοσφαιριστές πέρασαν μια όμορφη και ζεστή βραδιά συζητώντας σε χαλαρούς ρυθμούς απολαμβάνοντας ωραίες γεύσεις.

Από τη μεριά της διοίκησης, ο πρόεδρος της Δ.Ε. ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους προπονητές και αθλητές της ομάδας, τονίζοντας την ευγνωμοσύνη του προς όλους για την πορεία της ομάδας αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα στήθηκε για να κατέβει στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και βρέθηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Τα καλύτερα έρχονται με υπομονή και επιμονή.

Τυχερός της βραδιάς, ο αρχηγός της ομάδας μας Αθανάσιος Γκαντιάς ο οποίος κέρδισε το φλουρί και δεν σταμάτησε να δέχεται «πειράγματα» από τους συμπαίκτες του, ευχόμενος παράλληλα η χρονιά να κυλήσει ομαλά και όσο πιο ψηλά για τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου απολαμβάνοντας όλοι την φετινή ομάδα-«παρέα».