Δυστύχημα στη Ρουμανία: 22 Λαρισαίοι επέβαιναν στο μοιραίο λεωφορείο – 30χρονη διασωληνωμένη και δύο παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες

Συνολικά 47 άτομα επέβαιναν στο μοιραίο λεωφορείο που ενεπλάκη νωρίτερα σήμερα σε δυστύχημα στο Βουκουρέστι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άντρας, να διασωληνωθεί μία 30χρονη γυναίκα και να τραυματιστούν άλλα 24 άτομα, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά.

Αναλυτικότερα, στο λεωφορείο επέβαιναν 6 άτομα από τον Βόλο, 22 από την Λάρισα και 17 από τη Θεσσαλονίκη.

Το χρονικό: Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 48 άτομα: 47 Έλληνες και ο οδηγός του πούλμαν το οποίο ξεκίνησε χθες το βράδυ από τον Βόλο, έκανε στάση σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη και το πρωί έφτασε στο Βουκουρέστι.

Μόλις έφτασαν στο κέντρο, ο οδηγός δεν είδε τη σήμανση με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην πινακίδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Οbservator Antena 1, το τροχαίο συνέβη όταν το λεωφορείο που μάλλον έτρεχε, παραβίασε πινακίδα σχετικά με το όριο ύψους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κολλήσει στην μπάρα η οποία συνέθλιψε την οροφή. Επίσης, μετά την πρόσκρουση, τα παράθυρα του πούλμαν έσπασαν.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε πέντε διαφορετικά νοσοκομεία, κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, στα οποία έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός». Ανάμεσα στους τραυματίες, υπάρχουν δύο παιδιά ενώ τρεις από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Η μία γυναίκα δεν έχει τις αισθήσεις της και οι άλλοι δύο έχουν χτυπήσει στο κεφάλι αλλά έχουν τις αισθήσεις τους. Όσοι δεν έχουν τραυματιστεί, είναι σε ξενοδοχείο.