Διπλωματικές και Πτυχιακές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ.Τρίκκης

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου στον νέο Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου θα πραγματοποιηθούν οι διπλωματικές και πτυχιακές εξετάσεις του σχολικού έτους 2021-2022.

Υποψήφιοι είναι οι σπουδαστές της Σχολής π. Γραδούλας Γεώργιος, Μαρδάνης Παναγιώτης, Πλαστάρας Νικόλαος, Τουρτούνη Άννα, Χειλάς Πέτρος, Χειλάς Δημήτριος, Τύμπας Νεκτάριος, Σκύφτας Μάνθος, Γυφτογιάννη Όλγα, Μουτσίκα Γεωργία-Φοίβη και Σκυλοδήμου Μαρία.

Την εξεταστική επιτροπή, με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα αποτελούν οι εξής: Πρόεδρος ο Πρωτ. Αθανάσιος Τύμπας, Διευθυντής της Σχολής, μέλη: ο κ. Ανδρέας Ιωακείμ, Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ», Διδάκτωρ Βυζαντινής Μουσικολογίας, ο κ. Ανάργυρος Βλάχος, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Άρης Στάμος, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Ευθύμιος Σπύρου, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και ο κ. Πολύκαρπος Τύμπας, μουσικολόγος.

Ως Εκπρόσωπος του Υπουργείου θα παραστεί ο κ. Γεώργιος Μπομπόκας, Καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, Θεολόγος και Πρωτοψάλτης.

Οι Εξετάσεις της Σχολής για το Πτυχίο Ιεροψάλτου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου, 7 το απόγευμα στον Νέο Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου.

Καλούνται όλοι οι φιλόμουσοι να παραβρεθούν.

Είσοδος ελεύθερη.