Δήμος Φαρκαδόνας… ένα τσίρκο…

Άμεση ήταν η απάντηση του Αντιδημάρχου Γιάννη Γεωργολόπουλου χθες  το απόγευμα μέσο της ίδιας εκπομπής Χαμηλές Πτήσεις” του ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ, στον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη.

Χαρακτηρίζοντας για άλλη μια φορά αρκουδιάρη τον Μεριβάκη, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Γεωργολόπουλος  τόνισε πως ο Θανάσης Μεριβάκης είναι πολιτικός ψεύτης και αδίστακτος.

Η κοινωνία γύρισε την πλάτη στον Μεριβάκη είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργολόπουλος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις υποψηφιότητες που ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας πως για μία από αυτές επικαλέστηκε ψευδός πως είναι  τοπικός σύμβουλος.

Τα πανηγύρια τελειώσανε, δήμο δεν πρόκειται να δει ο κ. Μεριβάκης, είπε χαρακτηριστικά, ο Γεωργολόπουλος ενώ τον αποκάλεσε ηλίθιο γιατί πάει να κάψει  το θέμα με τις οφειλές της ΔΕΥΑΦ προς την ΔΕΗ η οποίες επρόκειτο όπως ανέφερε να συμπεριληφθούν στις οφειλές παρελθόντων ετών.

Εν Κατακλείδι επέρριψε ευθύνες στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας Μιχάλη Μπαγιώτη που δεν βγαίνει να βάλει στην θέση του τον κ. Μεριβάκη.

Ακούστε την απάντηση του Γιάννη Γεωργολόπουλου στον Θανάση Μεριβάκη: