Δεν ησυχάζει o Σταμόπουλος

Συγκέντρωση για την κτηνοτροφία στο Γριζάνο

Την Κυριακή 7 Μάη και ώρα 8:30 το βράδυ στο καφενείο του Θανάση Λίτσιου στο Γριζάνο διοργανώνεται συγκέντρωση – ημερίδα για την κτηνοτροφία.

Οι όποιες αυξήσεις δόθηκαν στα κτηνοτροφικά προϊόντα υπολείπονται κατά πολύ από τις αυξήσεις που έγιναν εν τω μεταξύ στις ζωοτροφές, την ενέργεια και γενικά το κόστος συντήρησης των ζώων.

Η κτηνοτροφία πλήττεται επικίνδυνα από τις ακολουθούμενες πολιτικές. Οδηγείται στον αφανισμό, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα. Πρέπει ν’ αντιδράσουμε όλοι μαζί ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!

Ο Δήμος μας, όντας στο κέντρο του θεσσαλικού κάμπου με ‘’πλάτη’’ τις νότιες οροσειρές – βοσκοτόπια των Αντιχασίων, ανέκαθεν συντηρεί σημαντικές κτηνοτροφικές μονάδες ( πρόβατα, γίδια, αγελάδια) που είναι (θα μπορούσε να είναι) πηγή πλούτου για τους παραγωγούς και τους καταναλωτές.

Συγκεντρωνόμαστε, ενημερωνόμαστε από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα πράγματα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και διεκδικούμε το δίκιο μας.

Θέλουμε ένα Δήμο Φαρκαδόνας που θα είναι μαζί στις δίκαιες διεκδικήσεις μας, συμπαραστάτη και βοηθό μας σ’ όλα τα δύσκολα προβλήματά μας και όχι να μας ζητάει χαράτσια για τα μαντριά κ.λπ.

Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΑΓΡΟΤΟ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Σταμόπουλο.