Δεν άκουσαν, δεν ήξεραν…. δεν ρώταγαν;;;;;;;;

Σε μια προσπάθεια να ανακουφιστούν  όλες οι κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από την πανδημία, οι περισσότεροι δήμοι στην Ελλάδα (πλην κάποιων λίγων εξαιρέσεων π.χ. Δήμος Φαρκαδόνας) έχουν αποφασίσει να απαλλάξουν από την καταβολή δημοτικών τελών επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τα έκτακτα μέτρα που έχουν παρθεί για την μη διάδοση του Κορωνοϊού.

Η δημοτική Παράταξη «Μαζί δημιουργούμε το δήμο Φαρκαδόνας» όπως πληροφορηθήκαμε  έχει καταθέσει  πρόταση στην Οικονομική Επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο για μέτρα ανακούφισης των δημοτών, αλλά «στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα» Μεριβάκη.

Παρά ταύτα δεν είδαμε καμία ενέργεια, το παραμικρό ενδιαφέρον και ευαισθητοποίηση της δημοτικής αρχής, να  ελαφρύνει έστω και στο ελάχιστο όλους τους συνδημότες μας που  έχουν πληγεί από τα έκτακτα μέτρα.

Εάν δεν γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν  ας ρωτήσουν τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου να τους ενημερώσει που από την πρώτη στιγμή  έχει σταθεί δίπλα στο πλευρό των επαγγελματιών αφουγκραζόμενος τα τεράστια προβλήματα και τις αγωνίες τους.