Χριστούγεννα με ντόπια κρέατα και λαχταριστά γιορτινά εδέσματα από το αγρόκτημα ΜΠΑΤΖΙΟΣ

Σε λίγες μέρες μικροί και μεγάλοι θα συγκεντρωθούν γύρω από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για να απολαύσουν τα εορταστικά εδέσματα. Το κρέας είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο γιορτινό τραπέζι, τόσο των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς και γι αυτό, όσοι θέλουμε να έχουμε το κάτι παραπάνω και ξεχωριστό, που θα ευχαριστήσει όσους το δοκιμάζουν, τα ντόπια κρέατα άριστης ποιότητας του αγροκτήματος ΜΠΑΤΖΙΟΥ αποτελουν εγγύηση γευστικής απόλαυσης.

 

Το αγρόκτημα ΜΠΑΤΖΙΟΣ, πιστό στο γιορτινό ραντεβού με την εκλεκτή πελατεία του, ετοίμασε και για φέτος σπέσιαλ προτάσεις, με παρασκευές που ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς.

Tην περίοδο των Χριστουγέννων, την τιμητική τους έχουν τα γεμιστά πουλερικά και στο αγρόκτημα ΜΠΑΤΖΙΟΣ  βρίσκουμε μεταξύ άλλων, ντόπιες γαλοπούλες, κόκορα και κότες.

Αγαπημένη επιλογή για τα γιορτινά τραπέζια όμως είναι και το χοιρινό που το αγρόκτημα ΜΠΑΤΖΙΟΣ  μας προτείνει να το βάλουμε στο τραπέζι μας είτε ως καρέ είτε με το παραδοσιακότερο ελληνικό έδεσμα της γιορτής των Χριστουγέννων την τηγανιά.

Οι γιορτινές μας αγορές πρέπει φυσικά να ολοκληρωθούν με τα κλασικά και αγαπημένα ρολά, που δεν λείπουν ποτέ από κανένα τραπέζι. Στο αγρόκτημα ΜΠΑΤΖΙΟΣ, βρίσκουμε  μεγάλη ποικιλία από ρολά, ταρτάκια αλμυρά, πάστες αλμυρές και ποπιέτες,  ενώ οι πιο μερακλήδες θα βρουν αρνάκια κατσικάκια αλλά και λουκάνικα.

Ευτυχώς δηλαδή, που το γιορτινό τραπέζι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, επιβάλλει μία μεγαλύτερη ποικιλία, γιατί πραγματικά δεν θα ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε.

Το κρεοπωλείο του αγροκτήματος ΜΠΑΤΖΙΟΥ βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλέστε στο τηλέφωνο 24330 23255 και κάντε την παραγγελία σας άμεσα.