Χρήστος Καραμάνος: Ως εδώ και μη παρέκει!

Την έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Καραμάνου, προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τα εμπορικά καταστήματα μόνο με τη διαδικασία του click away από αύριο Κυριακή.

Με αποκλειστική δήλωσή του στο Farkadonaday.gr επεσήμανε πως με την κυβερνητική απόφαση να λειτουργήσουν τα καταστήματα με το μέτρο click away, η κυβέρνηση δημιουργεί μια άνιση αγορά δυο ταχυτήτων που στην ουσία ενισχύει ελάχιστες και μεγάλες επιχειρήσεις και βάζει ταφόπλακα σε όλες τις μικρομεσαίες.

Αυτό το μέτρο δε θα στηρίξει καμία μικρομεσαία επιχείρηση παρά μόνο θα γεμίσει τα ταμία μεγάλων πολυεθνικών τόνισε ο κ. Καραμάνος και προσέθεσε πως από την στιγμή που δεν μπορεί να γίνει άρση του lockdown καλούνται να βρούνε πραγματικούς τρόπους να προστατεύσουν τις επιχειρήσεις.

Καταλήγοντας τη δήλωσή του ο κ. Καραμάνος τόνισε πως ιδιαίτερα στον Δήμο Φαρκαδόνας δεν υπάρχει καμία επιχείρηση που θα ωφεληθεί από αυτό το μέτρο, η οικονομία θα καταρρεύσει και τα χρήματα δεν θα μείνουν στον τόπο μας! Ως εδώ και μη παρέκει!