Χρ. Σταμόπουλος: Νέο τραμπούκικο σχίσιμο αφισών στην Οιχαλία (απ’ τους συνήθεις υπόπτους)

Του Χρήστου Σταμόπουλου, δικηγόρου, υποψηφίου Δημάρχου Φαρκαδόνας

Για πολλοστή (!) φορά οι άγνωστοι – γνωστοί προχώρησαν νύκτωρ σε μαζικό σχίσιμο αφισών της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Οιχαλία και ρύπανσης του περιβάλλοντος χώρου. Μπήκαν ακόμα και σε ιδιωτικούς χώρους για να σχίσουν τις αφίσες!

Άλλες φορές γίνονται οι ίδιοι φυσικοί αυτουργοί και άλλοτε τραμπουκίζουν τις αφίσες μας από τη θέση του ηθικού αυτουργού, χρησιμοποιώντας ανήλικους για τις ανίερες πράξεις τους! (Κάμερες και φωτογραφίες, κυρίως καταστηματαρχών, είναι στη διάθεσή μας, αλλά δεν μπορούμε να τους εκθέσουμε).

Η Δημοτική Κίνησή μας, η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σχεδόν ένα χρόνο τώρα έχει κερδίσει τις καρδιές του κόσμου και στα 18 χωριά του Δήμου μας.

Σχεδόν καθημερινά οργώνουμε τα χωριά, με τις συνεχείς συγκεντρώσεις και ομιλίες, μας ακούει και ακούμε τον κόσμο και τα προβλήματά του.

Στο μέτρο μάλιστα του δυνατού, παρεμβαίνουμε και λύνουμε προβλήματα, αφού η υπάρχουσα Δημοτική Αρχή είναι άπραγη, αδρανής και εξαφανισμένη (σωτηρία πλατανόδασους Οιχαλίας, μεταφορά, μετά από πολύ κόπο και πιέσεις μας, των οχημάτων στο νέο αμαξοστάσιο, σεισμοπαθείς, κοπή χόρτων στις αυλές των σχολείων μας, θεματικές ημερίδες κ.λπ.).

Αναφορικά με το σχίσιμο αφισών και την κλοπή μεταλλικών πινακίδων ενημέρωσης, η Αστυνομία μας το ξεκαθάρισε. Ουδέν γνωρίζει και ουδεμία ανάμειξη έχει.

Η Δημοτική Αρχή, την οποία ενημερώσαμε με τον πιο επίσημο τρόπο, που παράγει και έννομες συνέπειες, δηλαδή με την επίδοση στον ίδιο τον Δήμαρχο  εξωδίκου μας, με το οποίο ζητούσαμε ενημέρωση -αλλά και συνεργασία μαζί τους- προκειμένου να αποκαλυφτούν, στιγματιστούν και συλληφθούν οι κλέφτες και οι τραμπούκοι που δρουν στον φιλήσυχο Δήμο μας, συνέχισε την παρατεταμένη σιωπή της.

Θα μας ήταν πολύ άχαρο και στενάχωρο, να περιγράψουμε τη χολή, το μίσος, τη ζηλοφθονία που βγάζουν εναντίον μας οι δράστες, μετά τον πανικό ήττας που τους έχει καταλάβει.

Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ( μια γνήσια λαϊκή δημοτική κίνηση, ανεξάρτητη από κόμματα και κυκλώματα, αμεσοδημοκρατική στη συγκρότηση και λειτουργία της), που αποκλείει μόνο τα λαμόγια, τους λωποδύτες και τους ναζί, ήρθε για να μείνει. Έχει μόνο προσκήνιο και καθόλου παρασκήνιο.

Κατανοούμε τις αντιδράσεις των αντιπάλων μας. Οι φερόμενοι ως ‘’ιδιοκτήτες’’ του Δήμου μας, είχαν μάθει να εναλλάσσονται μεταξύ τους στην εξουσία, συνήθως αλληλοβριζόμενοι. Έδιναν αδυσώπητη μάχη για το μέλι της εξουσίας.

Ήρθε η ώρα αυτά να τα ξεχάσουν οριστικά. Όσα χτυπήματα κάτω απ’ τη μέση κι αν μας δώσουν, τίποτα δεν πρόκειται να πετύχουν. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Όλα δείχνουν πως όλοι τους (αντίπαλοι μεταξύ τους για την κουτάλα) σύντομα θα ενωθούν σε ένα εκλογικό συνδυασμό για να μας αντιμετωπίσουν. Χαμένος κόπος. Ο Λαός τόσο ταλαιπωρημένος επί δεκαετίες από τις ανίκανες και διεφθαρμένες φατρίες (μόνο να σκεφτεί κανείς τις ατελείωτες απευθείας αναθέσεις) θα αναδείξει άνετα και περήφανα νικήτρια την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για να ανατείλει επιτέλους ο ήλιος στον τόπο μας!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Για τα χτυπήματα κάτω απ’ τη μέση, που ενίοτε είναι, όχι μόνο ανήθικα, αλλά και παράνομα, δεν είπαμε ακόμα την τελευταία μας λέξη!