Χρ. Καραμάνος: Αλίμονο εάν σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες επιβίωσης για τον τόπο μας απουσιάζει η ενότητα και δίνεται χώρος σε μικροπολιτικές

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν της η Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας την τρέχουσα κατάσταση στα χωριά του Δήμου -και όχι μόνο- έδρασε άμεσα, στοχευμένα και συστηματικά από την πρώτη στιγμή.
Γνωρίζοντας το πλήγμα που έχουν δεχτεί άπαντες ύστερα από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου και δη μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ομάδα ανθρώπων, αυτή των μαθητών της Γ Λυκείου, ήδη από το Σεπτέμβριο η Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας προέβη στην αποστολή εγγράφου προς το Υπουργείο Παιδείας, μέσω της οποίας ζητά ευνοϊκότερη μοριοδότηση για τα παιδιά του τόπου μας.
Με έκπληξη τις τελευταίες ημέρες διαβάζω στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τις ενέργειες στις οποίες προέβη ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας, προς το Υπουργείο Παιδείας.
Θα ήταν ίσως καλύτερο κύριε πρόεδρε, ως μέλος της Δημοτικής Αρχής να είστε ενήμερος για τις όποιες δράσεις, ενέργειες, πρωτοβουλίες.
Ως μέλος αυτής -ή μήπως όχι;- οφείλετε να ενημερώνεστε και να ενημερώνετε τα λοιπά μέλη.
Αλίμονο εάν σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες επιβίωσης για τον τόπο μας απουσιάζει η ενότητα και δίνεται χώρος σε ατομικές ενέργειες και μικροπολιτικές.

Χρήστος Καραμάνος

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού