«Χείμαρρος» ο Μεριβάκης… με ονόματα και στοιχεία

Αφού αρχικά ξεκαθάρισε ποιος είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη, εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά της Δημοτικής Αρχής και του Αντιδημάρχου Γιάννη Γεωργολόπουλου, μιλώντας χθες το απόγευμα στην εκπομπή  “Χαμηλές Πτήσεις” του ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ.

Με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Γεωργολόπουλου, ο Μεριβάκης έκανε λόγο για μυθοπλασίες του αντιδημάρχου.

Αναφερθείς στην ανάπλαση των πλατειών Σερβωτών, Νομής και Πετροπόρου, για άλλη μια φορά ο Μεριβάκης ξεκαθάρισε ότι δεν απεντάχθηκαν ποτέ όπως ισχυριζόταν ο Γεωργολόπουλος, καλώντας τον Αντιδήμαρχο να παρουσιάσει τα έγραφα που αποδεικνύουν τα όσα ισχυρίζεται.

Παράλληλα κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή για αδιαφορία, που είχε αποτέλεσμα να χαθεί η δημιουργία νέου παιδικού σταθμού στην Οιχαλία στον χώρο του Δημαρχείου.

Εν συνεχεία καυτηρίασε τις αναθέσεις της ΔΕΥΑΦ στην ΕΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ, αφήνοντας να αιωρούνται διάφορα και ακολούθως αναφέρθηκε στις οφειλές της ΔΕΥΑΦ προς την ΔΕΗ.

Κατηγόρησε για αργοπορία την Δημοτική Αρχή και για  τις επισκευές των σχολικών μονάδων που είχαν υποστεί ζημιές από το σεισμό, ενώ εύλογα ερωτήματα για αλιμούρες γεννιούνται από όσα ανέφερε για το δίκτυο λυμάτων στο Γριζάνο.

Ερωτηθείς για το εάν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Φαρκαδόνας το 2023, ο Μεριβάκης διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι ΝΑΙ θα είναι  εκ νέου υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Φαρκαδόνας.

Για πρώτη φορά αναφέρθηκε στα ερτζιανά για τις φήμες που θέλουν τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Μέμιλα να μην κατεβαίνει μαζί του τον Οκτώβριο του 2023, επιβεβαιώνοντας όσα αιωρούνται, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ένας φεύγει  τρεις έρχονται.

Εν κατακλείδι ανέφερε ότι θα στηρίζει ότι είναι ωφέλιμο για τον Δήμο, όμως το στόμα δεν μπορεί να το κλείσει και να μην μιλάει όταν πρέπει. «Μουγκός δεν θα γίνω, όλο το βάρος τις αντιπολίτευσης το σηκώνει ο Μεριβάκης, οι υπόλοιποι ή δεν γνωρίζουν ή δεν ασχολούνται» ανέφερε χαρακτηριστικά φωτογραφίζοντας  την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ακούστε την συνέντευξη του Θανάση Μεριβάκη: