Χατζηγάκης…. νίκης!

Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές και δικαιολογημένα θα λέγαμε καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την πρώτη κάλπη του Μαΐου.

Οι υποψήφιοι μετά από μια παύση λόγω του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, ξαναμπήκαν δυναμικά και διεκδικητικά στη μάχη του σταυρού.

Κάποιοι ωθούνται από προσωπικές φιλοδοξίες και κάποιοι, όπως ο Μικέλης Χατζηγάκης από την αποκλειστική διάθεση προσφοράς κι από ενδιαφέρον κι αγάπη για τον νομό μας.

Εκτός από τις επισκέψεις και τις επαφές με παραγωγικούς φορείς της περιοχής, ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ  Μικέλης Χατζηγάκης είναι παρών και ενεργός δίπλα στους πολίτες, «χτίζοντας» ουσιαστικά στην προσωπική επαφή. Με συνέπεια καταγράφει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και ακούει τους προβληματισμούς των συμπολιτών μας, με μοναδικό γνώμονα και σκοπό την επίλυση τους.

…Αγαπημένοι μου, εάν ο Χατζηγάκης συνεχίσει έτσι, σίγουρα στις εκλογές του Μαΐου οι πολίτες θα του το πιστώσουν και θα του δώσουν την εντολή για την εκπροσώπηση του νόμου στο επόμενο Κοινοβούλιο.