Χάιδος και και πάσης Θεσσαλίας

Ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Χάιδος, μαζί με τον τομεάρχη υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και βουλευτή Νοτίου τομέα της Αττικής Νίκο Παππά, επισκέφθηκαν μαζί και με άλλα τοπικά στελέχη του κόμματος σεισμόπληκτες περιοχές που παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα απο το σεισμό του Μαρτίου του 21 μεταξύ αυτών η Πηνειάδα και το Ζάρκο.

Όπως αναφέρει ο εν δυνάμει υποψηφίους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος σε ανάρτηση του στα social media τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα βουρκωμένα πρόσωπα από την απόγνωση και την εγκατάλειψη που νιώθουν οι άνθρωποι, που μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν το βιος μιας ζωής αγώνων και στερήσεων».

Επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση και επισημαίνει ότι το χαμένο χαμόγελο και η αισιοδοξία αυτών των ανθρώπων δεν πρέπει ξεχαστεί αλλά αντιθέτως όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη αυτή και να πιέσουμε για τις λύσεις που κάποιοι ίσως κρατούν για να δημιουργήσουν καθεστώς ομηρίας προεκλογικά.

«Μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη να ξαναβρεθεί το χαμένο χαμόγελο και η αισιοδοξία αυτών των ανθρώπων. Δεν τους ξεχνούμε! Θα πιέσουμε για τις λύσεις που κάποιοι ίσως κρατούν για να δημιουργήσουν καθεστώς ομηρίας προεκλογικά. Χορτασμένοι απο λόγια και επισκέψεις στελεχών της κυβέρνησης πλέον απαιτούνε μόνο πράξεις… Δύο χρόνια σχεδόν μαζί με τον πόνο και τις λάσπες. Ως εδώ… Η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει γρήγορα τις διαδικασίες για να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να δώσει τέλος στο μαρτύριο,δινει προτεραιότητα στις μπίζνες φίλων και κουμπάρων… Η κυβέρνηση των Πάτσηδων προτιμά να παίρνει τα σπίτια του κοσμάκη παρά να δρομολογεί γρήγορα λύσεις για αποκατάσταση , σε αυτούς που χτυπήθηκαν από την ατυχία… Η κυβέρνηση των Στάσηδων προτιμά να δίνει μισθούς τεράστιους στα golden boys , παρά επιτέλους να φορολογήσει τα υπερκέρδη από την ενέργεια και να ελέγξει την αισχροκέρδεια που προστατεύει σαν πολύτιμη κόρη. Μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη να ξαναβρεθεί το χαμένο χαμόγελο και η αισιοδοξία αυτών των ανθρώπων. Δεν τους ξεχνούμε! Θα πιέσουμε για τις λύσεις που κάποιοι ίσως κρατούν για να δημιουργήσουν καθεστώς ομηρίας προεκλογικά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χάιδος.