Άρχισαν να χτυπούν τα καμπανάκια της ανησυχίας…

Η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Χαρά Ξάνθη, μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου καθημερινά βρίσκετε δίπλα σε κάθε πολίτη.

Η νεαρά  υποψήφια βουλευτής, με συνέπεια καταγράφει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και ακούει τους προβληματισμούς των συμπολιτών μας, με μοναδικό γνώμονα και σκοπό την επίλυση τους.

Από άκρη σ’άκρη του νομού, διαπιστώνει ότι οι κάτοικοι υποδέχονται την Χαρά με ιδιαίτερη θέρμη και αυτό πηγάζει από την ανάγκη τους για κάτι νέο και διαφορετικό, μακριά από αραχνιασμένες ιδεολογίες και παλαιοκομματικές πρακτικές.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων αυτών και της καθημερινής επαφής με τους συμπολίτες μας, η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Χαρά Ξάνθη επισκέφθηκε το χωριό των πολυτέκνων, την πανέμορφη Χρυσομηλιά όπου είχε έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με τους κατοίκους.

…Αγαπημένοι μου,  η Χαρά φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τρικαλινού λαού και η υποψηφιότητα της αναπτύσσει δυναμική τέτοια που ήδη έχουν αρχίσει να χτυπούν  τα καμπανάκια της ανησυχίας σε ορισμένες/ους….