Άραγε ο Χρήστος Μπάτζιος δε συμφωνεί με τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα;;;;!!!!

Μήπως τελικά οι προτάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την επόμενη μέρα του κόμματος δεν απηχούν σε όλα τα μέλη και ειδικά σε όσους κρατάνε τα κλειδιά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ;;;;

Ο αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στα Τρίκαλα με χθεσινές του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ξεκαθάρισε πως δε χωρούν  όλοι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς εθνικές εκλογές δεδομένης της παρουσίας πληθώρας ενδιαφερομένων.

Άραγε η επιλογή απο τα όργανα του κόμματος στα Τρίκαλα θα γίνει σύμφωνα με τα θέλω και τις επιταγές του προέδρου που πρόσφατα τοποθετήθηκε ή με τις πρακτικές του παρελθόντος και οι αποκλεισμοί θα σημάνουν και το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ ως το δεύτερο μεγάλο κόμμα στο πολιτικό σκηνικό;

Παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του κυρίου Μπάτζιου:

«Το πιο σημαντικό που έχουμε να κάνουμε στο επόμενο διάστημα, είναι το συνέδριο του κόμματος μας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγει και το ψηφοδέλτιο, για το οποίο στην περιοχή μας έχουμε πληθώρα ενδιαφερομένων. Δεν μπορώ να πω κανένα όνομα από τώρα, γιατί είναι τόσοι πολλοί, που κάποιοι δεν θα μπούνε γιατί δεν θα χωράνε.

Ξαναλέω ότι είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι για το ψηφοδέλτιο, και θα επιλεχθούν οι υποψήφιοι με δημοκρατικές διαδικασίες. Ομολογούμε βέβαια ότι δεν έχουμε την ίδια άνεση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ώστε να έχουμε μόνο δικούς μας συνδυασμούς, δεν είναι εύκολα τα πράγματα στην αυτοδιοίκηση. Στη Βουλή όμως, έχουμε δείξει ότι και άσημοι άνθρωποι, που δεν είχαν τα μέσα, έχουν γίνει βουλευτές.»