ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο Γεωργολόπουλος καλεί τον Μεριβάκη να σταματήσει την βρώμικη πολιτική και να πάψει επιτέλους να παραπλανά τους δημότες

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Φαρκαδόνας κ.  Ιωάννης Γεωργολόπουλος  κληθείς να σχολιάσει τα όσα του καταλογίζει ο πρώην Δήμαρχος κ. Θανάσης Μεριβάκης, ανέφερε αποκλειστικά στο  farkadonaday.gr πως συνταγματικά  δεν μπορεί να μεταφερθεί η έδρα αλλά ούτε και οι καίριες υπηρεσίες του Δήμου.

Καλεί τον κ. Μεριβάκη να σταματήσει την βρώμικη πολιτική και να πάψει επιτέλους να πιπιλάει την καραμέλα  παραπληροφορώντας τους δημότες πως θα  μεταφερθεί η έδρα του Δήμου.

Ξεκαθαρίζει δε κατηγορηματικά ο κ. Γεωργόπουλος πως δεν θα  μεταφερθούν στους Ταξιάρχες  υπηρεσίες του Δήμου, αλλά θα μετεγκατασταθούν υπηρεσίες  που βρίσκονται ήδη στην έδρα του πρώην δήμου Πελινναίων, όπως ΚΕΠ, Ληξιαρχείο, Κοινωνικές Δομές, Αίθουσα Εκδηλώσεων, Ιατρείο και γραφεία Κοινοτικού Συμβουλίου.

Όσον αφορά  γιατί  δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα αυτό η  επέκταση του Δημαρχείου της Φαρκαδόνας  αντί (του καραγιαπί στους Ταξιάρχες) ο κ. Γεωργολόπουλος   τόνισε πως «αυτό δεν ήταν εφικτό για τους εξής λόγους: Πρώτον γιατί δεν υπάρχει ο  ιδιόκτητος χώρος του δήμου  για να επεκταθεί και δεύτερον  όπως καλά γνωρίζει ο κ. Μεριβάκης το υπάρχον Δημαρχείο δεν θα μπορούσε να ενταχθεί  σε αυτό το πρόγραμμα  γιατί ο κ. Μεριβάκης αντί να το τροποποιούσε από πολιτιστικό κέντρο που είναι σε Δημαρχείο κρατούσε ομπρέλα και δεν έκανε καμία ενέργεια» ανέφερε χαρακτηριστικά στο  farkadonaday.gr  ο Αντιδήμαρχος κ. Ιώαννης Γεωργολόπουλος.