Από πρώτος στην Περιφέρεια…. πρώτος και στην Βουλή ο Χάιδος

Μη φειδόμενος κόπο και χρόνο, ο πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας του συνδυασμού «Η Θεσσαλία στην Καρδιάς μας» Γιάννης Χάιδος βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πολίτες, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα τους.

Την Παρασκευή επισκεπτόμενος την λαϊκή αγορά της Πύλης, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα social midia η κατάσταση ήταν απογοητευτική. «Κατεβασμένα κεφάλια, άδεια πορτοφόλια και ένα παγωμένο κλίμα να κυριαρχεί.
Η απογοήτευση παραγωγών και καταναλωτών έκδηλη, ομολογώντας πλέον ξεκάθαρα όλοι την ύψιστη ανάγκη για μια αλλαγή. Μια αλλαγή που θα σταματήσει την ευημερία των αριθμών και της κυβέρνησης στα πληρωμένα μέσα και τις στημένες μετρήσεις .
Μια αλλαγή που θα ανατρέψει τη δυστυχία των ανθρώπων , που πλέον αντιμετωπίζουν το φάσμα μιας ανθρωπιστικής κρίσης ξεκάθαρα.
Θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη και θα την κερδίσουμε. Είναι χρέος μας… Είναι καθήκον μας…» αναφέρει μεταξύ άλλων στην σχετική ανάρτησή του.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος, κατάφερε και συσπείρωσε γύρω του μια δυνατή μαγιά νέων ανθρώπων, που τον στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις, μακριά από λάθη του παρελθόντος.

Συζητείται δε ευρέως στα πολιτικά πηγαδάκια, πως από πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος τώρα θα είναι πρώτος σε ψήφους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.