Aπέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Τρικκαίων

Άκουσα το όνομα μου να συζητείται για τον Δήμο Τρικκαίων, αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ αυτή τη στιγμή να κάνω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου:

« Πρέπει πολλά πράγματα να γίνουνε, και στην πολιτική και στην κοινωνία μας. Εγώ άκουσα το όνομα μου να συζητείται, ευχαριστώ και όσους εξέφρασαν τη συμπάθεια τους σε εμένα για τη διεκδίκηση του Δήμου Τρικκαίων. Είναι δεδομένο ότι είναι πολύ τιμητικό να είναι κάποιος υποψήφιος Δήμαρχος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Στη δική μου περίπτωση, και στην επαγγελματική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι όμως είναι απαγορευτική, είμαι σε μια δυναμική διαδικασία και πρέπει να βρίσκομαι παρών σε κάποια πράγματα που δημιουργούνται. Θα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή. Θεσμικά δεν με πλησίασε κανείς, αλλά είναι σημαντικό ότι φίλοι, γνωστοί, και άνθρωποι της κοινωνίας με ρώτησαν, κι αυτό θεωρώ ότι είναι το βασικότερο, να βγαίνει η απόφαση από τους πολίτες.»