Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τρικάλων στο δημοσίευμα του Farkadonaday.gr

Αγαπητό farkadonaday.gr,

Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν συνηθίζει να απαντά σε σχολιασμούς και δη ανυπόγραφους, καλό θα ήταν να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, προκειμένου να μην υπάρξουν παρανοήσεις.

Αντιπροσωπεία, λοιπόν, της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τρικάλων, με επικεφαλής τον Βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο το Σάββατο 1/10, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης και παραβρέθηκε στην εξαιρετική εκδήλωση που διοργανώθηκε με στόχο ένα εναλλακτικό μοντέλο αγροτικής παραγωγής. Σκοπός, προφανώς, ήταν αφενός η έμπρακτη στήριξη των μελών του ΔΣ του Συλλόγου και των ανθρώπων που συμμετείχαν από διάφορες περιοχές της χώρας, αφετέρου η κοινή ανησυχία για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα.

Με το πέρας των ομιλιών τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ της ευρύτερης περιοχής για να συζητήσουν τα γενικότερα πολιτικά ζητήματα και να δρομολογήσουν τη δράση του κόμματος.

Ωστόσο, είναι φανερό ότι όσοι κρύβονται πίσω από ανυπόγραφα κείμενα δεν μπορούν να κρύψουν την ανησυχία τους για την απήχηση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην κοινωνία και χρησιμοποιούν μια τυπική κομματική δραστηριότητα για να κάνουν μικροπολιτική.

Διότι, πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τη σπουδή για την ελλειματική, δήθεν, παρουσία του κόμματος στην εκδήλωση τη στιγμή, μάλιστα, που φαίνεται να μην ενοχλεί καθόλου τον συντάκτη το γεγονός ότι άλλοι κυβερνητικοί Βουλευτές και κόμματα έλαμψαν διά της απουσίας τους ή πέρασαν σαν τουρίστες!

Κατανοούμε, λοιπόν, το άγχος και την αγωνία όσων ενοχλούνται από την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά τους ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις και τις πρωτοβουλίες που αναζητούν λύσεις στα μείζονα προβλήματα που δημιουργεί η αντικοινωνική και αντιαναπτυξιακή πολιτική της ΝΔ.

                                                                           Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τρικάλων

Δείτε το δημοσίευμα του Farkadonaday.gr