Απάντηση μαθητών

Διαβάσαμε με έκπληξη και δυσαρέσκεια το άρθρο που αφορούσε τη διοργάνωση της χοροεσπερίδας του ΓΕΛ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ. Εις απάντηση λοιπόν της δημοσίευσης αυτής, το προεδρείο του ΓΕΛ ξεκαθαρίζει:

1.    Η χοροεσπερίδα η οποία αποτελεί θεσμό πια για την πόλη μας, διοργανώνεται από 17 χρονα παιδιά τα οποία με ωριμότητα και σύνεση υλοποιούν ένα τέτοιο γεγονός.

2.    Η συγκεκριμένη εκδήλωση ανήμερα των Χριστουγέννων, είχε τέτοια πρωτοφανή προσέλευση κόσμου, με αποτέλεσμα να βρεθούμε  προ εκπλήξεως και έπρεπε να  το διευθετήσουμε.

3.    Δεν ήμασταν ενήμεροι εκ των προτέρων για τους αιρετούς οι οποίοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και συνεχώς συμπληρώναμε τη λίστα.

Αγαπητοί αιρετοί και λοιποί οι οποίοι θέλετε να μας χρεώσετε πολιτικές επιλογές και να μας μετατρέψετε σε κομματικά φερέφωνα, σας δηλώνουμε με απόλυτη καθαρότητα ότι τίποτα δεν έγινε εσκεμμένα. Ξεκαθαρίζουμε ότι μέσω της δικής μας εκδήλωσης κανείς συμπολίτης μας δεν εκφράζει πολιτική ευαρέσκεια ή δυσαρέσκεια. Αν έγινε παράβλεψη – που έγινε όπως αντιληφθήκαμε εκ των υστέρων- ζητούμε συγγνώμη. Στο σχολείο μας μαθαίνουμε την ανάληψη ευθύνης και την έννοια του πολιτικά ορθού.

Τελειώνοντας ευχόμαστε καλή χρονιά και ευχηθείτε και σε μας καλή δύναμη για  να πετύχουμε τους στόχους μας.

Με τιμή

Το προεδρείο του ΓΕΛ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ