ΑΟ Τρίκαλα-Χανιά 0-2 / Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό / 11ο σερί ματς χωρίς νίκη

Για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΑΟ Τρίκαλα δεν κερδίζει , γνώρισε την ήττα εντός από τα Χανιά με 2-0 που κέρδισαν πολύ εύκολα και ενώ απομένουν 5 αγωνιστικές ακόμη, το ερώτημα είναι πότε θα κάνει νίκη αυτή η ομάδα και με ποιον τρόπο καθώς δεν δημιουργεί ευκαιρίες ούτε με … αίτηση.

Τραγική εικόνα ειδικά στο πρώτο μέρος από πλευράς ΑΟΤ, η κατάσταση συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα προβληματική και ενόψει πλέι άουτ (αν αυτά διεξαχθούν) η ομάδα θα χρειαστεί να αλλάξει πρόσωπο , αλλά πως θα γίνει αυτό δεν ξέρουμε.  Λάθος επιλογές στην 11αδα από τον Σούλη Παπαδόπουλο που άφησε εκτός ειδικά τον Πιαστόπουλο και έβαλε δεξιά τον Κεχαγιά που είναι στόπερ αλλά και τους Πέλκα, Ελευθεριάδη με αποτέλεσμα η ομάδα να μένει «γυμνή» στην μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε και τριάδα επιθετικών με Σιλβάνο, Ευθυμίου και Σταματή επίσης επιλογή που αποδείχθηκε μέγα λάθος σε μια ομάδα που δεν έχει την δύναμη και τους παίκτες να παίξει τόσο επιθετικά.

3΄Ο Γιακουμής σώζει την εστία των Τρικάλων αποκρούοντας με το σώμα το πλασέ του Μπραμπίγια
9΄Σουτ μακρινό του Δημητριάδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
10΄0-1. Κενό στην άμυνα των Τρικάλων, ο Δημητριάδης έδωσε κάθετα την μπάλα στον Καρλίτος ο οποίος πλάσαρε κάτω από τον σώμα τον Γιακουμή και άνοιξε το σκορ για τα Χανιά.
24΄0-2 Νέο γκολ τα Χανιά που κυριάρχησαν απόλυτα στο παιχνίδι. Σουτ ο Καρλίτος ο απέκρουσε ο Ζώγκος και νέο σουτ ο Βασιλόγιαννης η μπάλα στα δίχτυα.
34΄ Έδιωξε ο Γιακουμής προ του Μπραμπίγια με τα Χανιά να πλησιάζουν και σε τρίτο γκολ
Κατοχή μπάλας 61% είχαν τα Χανιά στο πρώτο ημίχρονο και τα Τρίκαλα ούτε μία τελική προσπάθεια.

51΄ Πρώτη φάση τα Τρίκαλα στο παιχνίδι με απ΄ευθείας φάουλ του Ριζογιάννη, η μπάλα πέρασε άουτ.
60΄Ένα σουτ του Πέλκα ο Κουτζαβασίλης δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα
66΄ Πρώτη εμφάνιση του νεαρού Πανίδη που ήρθε δανεικός από τον ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα, πέρασε στη θέση του Σταματή.
87΄ Ο Πανίδης στην περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε

Πέλκας, Πιαστόπουλος και Ελευθεριάδης που μπήκαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους και Πανίδης λίγο αργότερα, βελτίωσαν κάπως την εικόνα αλλά και πάλι από ένα σημείο καιο μετά τα Τρίκαλα δεν απείλησαν. Οι πρώτοι τρεις  έπρεπε να ξεκινήσουν στο ματς καθώς η ομάδα είχε μεγάλες αδυναμίες στις θέσεις τους.

ΑΟ Τρίκαλα (Σούλης Παπαδόπουλος) Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας(46΄Πέλκας), Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Ζώγκος, Σταματής (66΄Πανίδης), Σιλβάνο Νατέρ (46΄Ελευθεριάδης), Κεχαγιάς (46΄Πιαστόπουλος)

ΑΟ Χανίων (Νίκος Παπαδόπουλος) Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Καμαρά, Δημητριάδης (60΄Παναγιωτούδης), Πλέγας, Καρλίνιος, Μπραμπίγια (70΄Βρεττός), Βασιλόγιαννης (86΄Ζιούλης), Διαμαντόπουλος (70΄Μασένα)

Διαιτητές Γεώργιος Λάμπρου (ΕΠΣ Εύβοιας),Νικόλαος Τσιλίκας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Βασίλειος Καλύβας (ΕΠΣ Φθιώτιδας) , 4ος διαιτητής Κωνσταντίνος Ανδριανός (ΕΠΣ Αχαίας).

Κίτρινες κάρτες Νιάρος (ΑΟ Τρίκαλα), Καμαρά (Χανιά), Διαμαντόπουλος (Χανιά), Νίκολιτς (Χανιά)