Ανοίγει η «βεντάλια» των υποψηφίων για τον δήμο Φαρκαδόνας

Έντονη φημολογία επικρατεί στα πολιτικά και μη πηγαδάκια τις τελευταίες ημέρες, πως δέχεται έντονες πιέσεις να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Φαρκαδόνας και ο τέως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γατσέλης από το Ζάρκο.

Σε αυτό το πλαίσιο, πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο εκ των θερμότερων υποστηρικτών του, τέως Αντιδήμαρχος Θοδωρής Παπακυρίτσης, κάνει διερευνητικές επαφές για να δει εάν υπάρχει «ελεύθερος χώρος» για να μπορέσει να δώσει τη μάχη ο Γατσέλης και να ενώσει τους δημοκρατικούς πολίτες και τις δημιουργικές δυνάμεις του δήμου Φαρκαδόνας.

Στο πλευρό του Χρήστου Γατσέλη, πέραν του τέως Αντιδημάρχου φαίνεται πως τάσσεται μια μεγάλη και σημαντική μερίδα του ΠΑΣΟΚ, που θεωρεί ότι  ο Γατσέλης έχει τη γνώση, τις δυνατότητες και την εμπειρία να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες, που θα επιτρέψουν τον τόπο μας να πάει μπροστά, για ένα καλύτερο μέλλον, δικό μας και των παιδιών μας.

Είναι οι τρεις μήνες του θέρους που θα κρίνουν πολλά… ποιες θα είναι οι τελικές υποψηφιότητες, ποιες συνεργασίες θα γίνουν, ποιοι θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών την 8η Οκτωβρίου του 2023.

Όπως και να έχει όμως, το φετινό καλοκαίρι όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις στον δήμο μας, προμηνύεται  ιδιαίτερα «καυτό»… και εάν καρποφορήσουν οι διερευνητικές και πάρει την απόφαση να είναι υποψήφιος ο Γατσέλης, τότε στο ψηφοδέλτιο θα δούμε ενδεχομένως αρκετά γνωστά ονόματα από το παρελθόν που έχουν διατελέσει σε θέσεις ευθύνης στον δήμο Φαρκαδόνας.

Αν και ο ίδιος μέχρι στιγμής συνεχίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, στο άκουσμα της υποψηφιότητας του και μόνο κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους…