Άγγιξε τις γαλάζιες καρδιές η Χαρά

Κέρδισε τις εντυπώσεις η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Χαρά Ξάνθη, με τον ξεκάθαρο λόγο της, κατά  τον χαιρετισμό που απηύθυνε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος το μεσημέρι του Σαββάτου.

…Αγαπημένοι μου, παραθέτουμε κάποια σημεία από τον χαιρετισμό της που άγγιξαν τις γαλάζιες καρδιές…..

«Η οικογένειά μου δεν έχει κάποια σχέση με την πολιτική. Ο πατέρας μου ήταν ένας αυτοδημιούργητος, ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαστε μία μέση ελληνική οικογένεια που αντιμετωπίζει την καθημερινότητα, όπως όλοι μας. Για αυτό και ξέρω, τα έχω ζήσει, από πρώτο χέρι, τα καθημερινά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η μέση ελληνική οικογένεια. Αντιμετωπίζω και τα ζω κάθε μέρα. Από τους γονείς μου έμαθα ότι στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα, να παλεύεις, όποιες δυσκολίες και αν προκύπτουν, με δυναμισμό με συνέπεια και με πάθος» ανέφερε αρχικά η κα Ξάνθη.

Στην συνέχεια είπε «θα μας χρειαζόταν πολύς χρόνος, για να σας απαριθμήσω και να αναλύσω το μεγάλο έργο, ορατό και μη, της κυβέρνησής μας που κλήθηκε να διαχειριστεί απανωτές κρίσεις: Την οικονομική κρίση, την προσφυγική κρίση, την κρίση της πανδημίας, την κρίση με τη γείτονα χώρα, την κρίση του πολέμου στην Ουκρανία και πολλές άλλες επιμέρους. Και τις αντιμετώπισε και τις αντιμετωπίζει με εξαιρετική επιτυχία. Έχει στηρίξει επανειλημμένα τον αδύναμο πολίτη, έχει ενισχύσει τον επιχειρηματία, έχει φορολογήσει τα υπερκέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων, αποδίδοντας τα χρήματα αυτά στους πολίτες, έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του επιτελικού κράτους με μεγάλη πρόοδο στην ψηφιακή εποχή και έχει κάνει τη χώρα πολύ φιλικότερη στις εγχώριες και ξένες επενδύσεις. Επιπλέον, η κυβέρνηση αυτή έχει όραμα. Άρα και τα εναπομένοντα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν και αυτά στο βάθος της δεύτερης τετραετίας».

Η υποψήφια βουλευτής Χαρά Ξάνθη επεσήμανε «Είναι γεγονός ότι, τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός των γυναικών που ασχολούνται με την πολιτική έχει αυξηθεί σημαντικά και αυτό είναι κάτι πολύ αισιόδοξο. Εύχομαι στο μέλλον να είναι απόλυτα ισοβαρής η εκπροσώπηση του εκλογικού σώματος με γυναίκες στο ελληνικό κοινοβούλιο. Υπάρχουν, βλέπετε, πολλά θέματα πολιτικά, κοινωνικά, εργασιακά, όπου η γυναικεία ενσυναίσθηση έχει διαφορετική θεώρηση και, άρα, μπορεί να προσφέρει νέες ιδέες και λύσεις. Σαφώς λοιπόν, ναι στις γυναίκες στην πολιτική, ναι στην μεγαλύτερη δραστηριοποίηση των γυναικών στην κοινωνία! Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την ισότιμη θέση της γυναίκας στην κοινωνία των Τρικάλων!».

Η κα Ξάνθη τόνισε «Φίλες και φίλοι: Στις εκλογές της εικοστής πρώτης Μαϊου, το διακύβευμα θα είναι η συνέχιση της σταθερής και ανοδικής πορείας της χώρας με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ή η οπισθοδρόμηση και οι περιπέτειες με κόμματα που δυστυχώς τα διακρίνουν παλαιοκομματικές νοοτροπίες, λαϊκισμός και προχειρότητα. Οι πολίτες έχουν δει πολύ απτά τη διαφορά τη σοβαρότητα της κυβέρνησής μας και, είμαι σίγουρη πως θα ανανεώσουν με ισχυρή ψήφο την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία».

Εν κατακλείδι η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Χαρά Ξάνθη ανέφερε «Η κοινωνική δικαιοσύνη είναι το πρώτο ζητούμενο για την μεγάλη μας παράταξη και είμαστε σε θέση να την εφαρμόσουμε με σταθερότητα. Δείξαμε πάντοτε και θα συνεχίσουμε να δείχνουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, καταπολεμούμε την ανεργία, νοιαζόμαστε για τον χαμηλόμισθο και τον συνταξιούχο, με βελτίωση των συντελεστών, ώστε να αυξηθούν περαιτέρω οι συντάξεις. Βασικός στόχος μας είναι η ισχυρή ανάπτυξη για αυτοδύναμη Ελλάδα και η περαιτέρω δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας.

Όλοι μαζί. Σταθερά Τολμηρά Μπροστά με Συνέπεια -Συνέχεια -Σταθερότητα με τον πρόεδρο μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη!».