«Αναβαθμίζω και Εξελίσσομαι»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτοπόρα, για τα δεδομένα του Δήμου μας, εκδήλωση παρακολούθησαν άπαντες ενδιαφερόμενοι από όλη την Ελλάδα η οποία αφορούσε σε ταύρους Limousin.

Προ ημερών το Αγρόκτημα Μπάτζιος σε συνεργασία με Γάλλους ειδικούς πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα και δράσεις σε κτηνοτρόφους και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά το Αγρόκτημα Μπάτζιος προχωρά παραπέρα και ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.

Με απώτερο στόχο την αναβάθμιση των επαγγελματιών κτηνοτρόφων, δημιουργεί σε συνεργασία με τη Sofrelim το πρόγραμμα “Αναβαθμίζω και Εξελίσσομαι”.

Σκοπός του προγράμματος, η αναβάθμιση του ζωικού κεφαλαίου μέσω της αγοράς Γαλλικών Μοσχίδων, υψηλού γενετικού υλικού, οι οποίες είναι έτοιμες για αναπαραγωγή.

Σκοπός, επίσης της δράσης αυτής είναι η επαγγελματική εξέλιξη μέσω ενός συναρπαστικού ταξιδιού στη Γαλλία, κατά το οποίο οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτονται γαλλικές φάρμες, ανταλλάσσουν απόψεις με Γάλλους συναδέλφους και ενημερώνονται για το σύστημα εκτροφής στη χώρα της Γαλλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης από το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, για όσους ενδιαφέρονται.

Το ταξίδι αυτό θα πραγματοποιηθεί 17 – 21 Ιουνίου 2024.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, συνεπώς παρακαλείσθε όπως προχωρήσετε στην κράτηση άμεσα.

Περισσότερες πληροφορίες στο κατάστημα “Αγρόκτημα Μπάτζιος” στην πλατεία της Φαρκαδόνας και στο κιν. 6944684599.