ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Για να φέξει το 2023!

Σε μια Ελλάδα υπό κατοχή από τις ξένες δυνάμεις και την ελληνική ολιγαρχία, τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα του λαού κατακρεουργούνται ασταμάτητα.

Τα εισοδήματα της πλειοψηφίας έχουν συνθλιβεί. Οι κοινωνικές ανισότητες διευρύνονται συνεχώς. Ο πλούτος συγκεντρώνεται όλο και σε λιγότερους. Η ανασφάλεια των πολλών μεγαλώνει. Σημαντική μερίδα του λαού επιβιώνει με τα επιδόματα ελεημοσύνης. Η νεολαία, αδικημένη πιο πολύ απ’ όλους, εγκαταλείπει τη χώρα και μεταναστεύει στη Βόρεια Ευρώπη.

Η παραγωγική βάση της χώρας, αγροτική οικονομία και βιομηχανία, συρρικνώνεται εγκληματικά με αβέβαιο το μέλλον της πατρίδας μας. Η πολιτική ελίτ, αλλιώς τα κόμματα εξουσίας, υπηρετούν αυτό το σχέδιο που οδηγεί την αγαπημένη μας πατρίδα στο μαρασμό και στην ερήμωση, αλλά και τον παράδεισο για τους λίγους.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, άλλη εξουσία από την κεντρική, μία εξουσία ανεξάρτητη διοικητικά και οικονομικά, σύμφωνα με το άρθρο 102 του Συντάγματος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, συμπλέει πλήρως με τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων, ενώ ταυτόχρονα βουλιάζει στη διαφθορά.

Κλασικό παράδειγμα αδράνειας, κρετινισμού και διαφθοράς οι Δημοτικές Αρχές Φαρκαδόνας των τελευταίων δεκαετιών που λυμαίνονται αδίστακτα τον Δήμο. Το 1% παρασιτεί σε βάρος του 99% του λαού. Νιώθοντας ιδιοκτήτες του Δήμου, κλεισμένοι στα 4 ντουβάρια, ερήμην της κοινωνίας, μας απομυζούν σαν βδέλλες. Ξεχωρίζουμε λιγοστούς Δημοτικούς Συμβούλους που στο άγριο αυτό θηριοτροφείο, άντεξαν και εξακολουθούν να κρατούν πρόσωπο και χέρια καθαρά.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας είναι φύσει και θέσει ένας προνομιούχος Δήμος, με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και ευμάρειας των πολιτών του. Όντας στην κυριολεξία στο κέντρο της Ελλάδας, με ευφορότατες πεδιάδες και ιδανικά βοσκοτόπια, αλλά και αξιολογότατο ανθρώπινο δυναμικό, μπορεί γρήγορα να ανθίσει και να γίνει Δήμος -υπόδειγμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας, αρκεί να γίνει άμεσα η πολιτική ανατροπή των κρατούντων (που βρίθουν από λαμόγια και λωποδύτες).

Η νέα Δημοτική Κίνηση ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μια Κίνηση εντελώς ανεξάρτητη από κόμματα, συμφέροντα, παράγοντες ή παραγοντίσκους, που δημιουργήθηκε απ΄ τα κάτω, δηλαδή τους ίδιους τους απλούς πολίτες και απλώνεται ραγδαία και στα 18 χωριά του Δήμου, με λόγο καθαρό και ατόφια λαϊκό, μπορεί να φέρει τη μεγάλη αλλαγή και την ανατροπή της σαπίλας.

Να περάσει επιτέλους ο Δήμος στα χέρια του 99% του λαού και να επικρατήσουν οριστικά η διαφάνεια, η άμεση δημοκρατία (η μόνη πραγματική δημοκρατία), οι λαϊκές συνελεύσεις, η λογοδοσία, η ανάκληση των αποτυχόντων, η χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, η διάσωση των δημοτικών χώρων και η αξιοποίηση των δημοτικών εκτάσεων, τα έργα υποδομής, η κοινωνική πολιτική υπέρ των αδυνάτων και κατατρεγμένων, η ανάπτυξη του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα (γεωργίας -κτηνοτροφίας και βιοτεχνίας -βιομηχανίας), αλλά και η ήπια τουριστική αξιοποίηση, όπου επιβάλλεται, η αναβάθμιση της παιδείας και του πολιτισμού με στήριξη συλλόγων και συλλογικοτήτων πάσης μορφής, η στήριξη του αθλητισμού και των αθλοπαιδιών, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος (φυσικού και οικιστικού). Έρευνα μέχρι το κόκκαλο και αποκάλυψη όλων των μέχρι τώρα σκανδάλων του Δήμου, ένα προς ένα. Όλα στο φως!

Με ενεργούς πολίτες και την ντόπια διανόηση στο πλευρό μας, μπορούμε να πετύχουμε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ μας (με ισομερή ανάπτυξη των 18 χωριών που τον συναπαρτίζουν).

Αχλαδοχώρι, Γεωργανάδες, Γριζάνο, Διάσελο, Ζάρκο, Κεραμίδι, Κλοκοτός, Κρήνη, Νομή, Οιχαλία, Παναγίτσα, Πετρόπορος, Πετρωτό, Πηνειάδα, Σερβωτά, Ταξιάρχες, Φανερωμένη, Φαρκαδόνα οι 18 πολύτιμες ψηφίδες του κάμπου που συνθέτουν το άρτιο παζλ του Δήμου Φαρκαδόνας!

Συνδημότες! Πάρτε τις τύχες στα χέρια σας, απομονώστε τους ιδιοτελείς επιβήτορες της εξουσίας και του αυταρχισμού! Καθαρίστε τον τόπο από την κόπρο του Αυγεία! Πυκνώστε τις γραμμές της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Το 2023 είναι μόνο η αρχή!

Δ.Κ. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,

με υποψήφιο Δήμαρχο

τον Χρήστο Σταμόπουλο