Aγρόκτημα ΜΠΑΤΖΙΟΣ: Αγνά ντόπια κρέατα στις καλύτερες τιμές!

Εδώ και 100 χρόνια η οικογένεια του Βασίλη Κ. Μπάτζιου ασχολείται παραδοσιακά με την κτηνοτροφία.

Τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης μαζί με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μπάτζιο διατηρούνε ένα κοπάδι 100 αγελάδων ελευθέρας βοσκής.

Το κοπάδι βόσκει ελεύθερο σε υψόμετρο 1600 μέτρων στο χωριό Ανθούσα Τρικάλων, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Ασπροποτάμου στη Νότια Πίνδο και στο κτήμα τους έκτασης 2500 στρεμμάτων στο Βλοχό Καρδίτσης.

Στο αγρόκτημα ΜΠΑΤΖΙΟΣ, γεννιούνται και εκτρέφονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις μοσχάρια κρεατοπαραγωγής με ζωοτροφές που καλλιεργούν οι ίδιοι.

Με εφόδια την αγάπη για τα ζώα, την πολύχρονη εμπειρία και τον σεβασμό στον καταναλωτή, πριν από εφτά χρόνια δημιούργησαν ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο κρεοπωλείο στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας, προσφέροντας στους καταναλωτές την δυνατότητα να προμηθεύονται το εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας παραγωγής τους και τα υπόλοιπα κρέατα (χοιρινό, αρνί, κατσίκι και προβατίνα) από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής του νομού Τρικάλων.

Επίσης στο κρεοπωλείο υπάρχει ένα σύγχρονο εργαστήριο που πληρεί όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές για την παρασκευή κρεατοσκευασμάτων. Όλα τα παρασκευάσματα που υπάρχουν στο κρεοπωλείο είναι χειροποίητα και φτιαγμένα με πολύ μεράκι με τα ίδια εκλεκτά κρέατα που διαθέτουνε.

Στο αγρόκτημά  ΜΠΑΤΖΙΟΣ καθημερινά δημιουργούνε για μας μια μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων, όπως χοιρινά λουκάνικα με πράσο, μοσχαρίσια λουκάνικα, μπιφτέκια (μόσχου και κοτόπουλου), ρολό (χοιρινό, μοσχαρίσιο και κοτόπουλο), κοντοσούβλι (χοιρινό και κοτόπουλο), σουβλάκια (χοιρινά, κοτόπουλου και μοσχαρίσια) κ.α.

Kύριοι, Βασίλη και Κωνσταντίνε συνεχίστε έτσι, για να τρώτε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα!

ΥΓ. Για να μην ξεχνιόμαστε οι παραγγελίες για ντόπια αρνάκια και κατσικάκια από επιλεγμένα κοπάδια της περιοχής μας, αλλά και για κρεατοσκευάσματα που θα στολίσουν το αναστάσιμο και πασχαλινό τραπέζι έχουν ξεκινήσει.