Άδωνης Γεωργιάδης: «Αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ είναι μια μικρή επανάσταση!»

Στον χαιρετισμό του, στο πλαίσιο των εγκαινίων της εταιρείας ΚΛΙΑΦΑ που σήμερα εγκαινίασε το πλήρως ανανεωμένο, υπερσύγχρονο εργοστάσιο της στα Τρίκαλα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης ανέφερε:

«Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς την Οικογένεια Σαράντη για τη σημερινό επίτευγμα. Όπως γνωρίζετε σίγουρα καλά, μέχρι τώρα το Υπουργείο Ανάπτυξης και εγώ προσωπικά ήμασταν πάντοτε όταν μας χρειαστήκατε παρόντες και είναι απολύτως βέβαιο ότι το ίδιο θα κάνουμε και στο μέλλον. Και δεν το λέω ως κάποιου είδους εκδούλευση. Το καθήκον μας κάνουμε έναντι μιας οικογένειας και ενός ομίλου που προσφέρει πάρα πολλά στην ελληνική οικονομία, θέσεις εργασίας και φέρνει ελληνικά προϊόντα στα πέρατα του κόσμου. Και αυτό θα πρέπει –και απευθύνομαι στους αδερφούς Μιχάλη και Δημήτρη Σαράντη– να σας γεμίζει με υπερηφάνεια. Αν και με ακόμα μεγαλύτερη υπερηφάνεια θα πρέπει να σας γεμίζει η εικόνα των δυο σας παιδιών, που ήταν το ένα καλύτερο απ’ το άλλο. Γιατί αν οι γονείς δεν πετύχουν στα παιδιά τους, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.

Είμαι εξαιρετικά ευτυχής ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελλάδας, γιατί αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ είναι μια μικρή επανάσταση! Η παρουσία του Ομίλου Σαράντη στην εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ δίνει νέα πνοή σε μια παραδοσιακή, οικογενειακή ελληνική επιχείρηση. Με την επένδυση που έχει γίνει –και είναι πολύ μεγάλη– δημιουργούνται οι προϋποθέσεις τα προϊόντα αυτά να κυριαρχήσουν στην ελληνική, στη βαλκανική και, γιατί όχι, και στην ευρωπαϊκή αγορά. Η ποιότητα και η γεύση, αλλά και τα προϊόντα χωρίς συντηρητικά και χωρίς ζάχαρη είναι κάτι που ψάχνουν πολύ οι καταναλωτές στην Ευρώπη. Και είναι ευκαιρία η Ελλάδα να σκέφτεται σαν μεγάλη χώρα στις εξαγωγές, όπως ακριβώς το κάνει ο Όμιλος Σαράντη.

Σας μεταφέρω τις ευχές και τις ευχαριστίες και του κ. Πρωθυπουργού και θέλω να σας πω ότι είμαστε, τόσο εγώ όσο και όλη η κυβέρνηση, στο πλάι της οικογένειας σας για να στηρίξουμε τα σπουδαία πράγματα που κάνει για την Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ».