Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου, 2025
Farkadonaday.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Farkadonaday.gr
No Result
View All Result

Μητσοτάκης: Στα 950 ευρώ έως το 2027 ο κατώτατος μισθός – Η μείωσή του θα απαγορεύεται δια νόμου

31 Οκτωβρίου 2024
in Ελλάδα
Μητσοτάκης: Στα 950 ευρώ έως το 2027 ο κατώτατος μισθός – Η μείωσή του θα απαγορεύεται δια νόμου
Share on FacebookShare on Twitter

Εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Καλή σας ημέρα, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Θα ξεκινήσω με τη συμπαράστασή μου στη δοκιμαζόμενη Ισπανία, που ήδη θρηνεί σχεδόν 100 θύματα και ζημιές πολλών δισεκατομμυρίων από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Γεγονός που έρχεται να μας υπενθυμίσει για ακόμα μία φορά ότι κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στην κλιματική κρίση αλλά προφανώς και να αναδείξει τον ρόλο της πολιτικής προστασίας, της σωστής λειτουργίας του «112» και των προληπτικών εκκενώσεων και βεβαίως της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης όσο και των κοινών δράσεων στη Μεσόγειο, η οποία αποτελεί, εξάλλου, όπως μας λένε οι επιστήμονες, επίκεντρο της κλιματικής κρίσης.

Είναι ένα πεδίο στο οποίο, όπως ξέρετε, η Ελλάδα πρωτοστατεί, το οποίο θα αποτελέσει και αντικείμενο -πιστεύω- πολύ εκτεταμένων συζητήσεων σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Στη συνεδρίασή μας, τώρα, πρωταγωνιστής είναι η νέα αύξηση του βασικού μισθού, στην προοπτική να φτάσει στα 950 ευρώ, όπως έχουμε δεσμευτεί, το 2027. Αλλά σήμερα θα συζητήσουμε το νέο, μόνιμο σύστημα προσδιορισμού του μετά το 2027.

Θα έλεγα ότι είναι μια κομβική πρωτοβουλία, καθώς στο εξής θα απαγορεύεται δια νόμου η μείωση του κατώτατου μισθού, ενώ το ύψος της αύξησής του θα καθορίζεται από δύο κριτήρια: από τη μία πλευρά, τον ρυθμό ανάπτυξης και βελτίωσης της παραγωγικότητας της οικονομίας και από την άλλη τον πληθωρισμό, αλλά τον πληθωρισμό ο οποίος πλήττει ειδικά τα χαμηλότερα εισοδήματα.

Αυτό σημαίνει ότι όσο καλύτερα πηγαίνει η οικονομία, όσο βελτιώνεται η παραγωγικότητα τόσο θα αυξάνεται ο πρώτος μισθός, αλλά και όσο ανεβαίνουν οι τιμές τόσο θα αντισταθμίζουν οι αμοιβές αυτή την αύξηση των τιμών. Εξάλλου, αυτή είναι η πορεία την οποία ακολουθούμε και όλα τα τελευταία χρόνια.

Να θυμίσω για ακόμα μία φορά ότι ο κατώτατος μισθός ήταν στα 650 ευρώ το 2019, είναι ήδη στα 830 ευρώ, θα τηρήσουμε τη δέσμευσή μας να φτάσει στα 950 ευρώ ως το 2027. Είναι μία αύξηση σχεδόν 50%.

Ενώ και οι μέσες απολαβές, από 1.036 ευρώ ο στόχος μας είναι -και πιστεύω ότι θα τον πετύχουμε, ενδεχομένως να τον ξεπεράσουμε κιόλας- να φτάσουν τα 1.500 ευρώ το 2027, βελτιωμένες δηλαδή κατά 45%.

Και βέβαια, να συμπληρώσω ότι το νέο σύστημα έρχεται να ευνοήσει και τους δημόσιους υπαλλήλους, με τον εισαγωγικό τους μισθό να συμβαδίζει πια με τη βασική αμοιβή στη χώρα.

Θα συμπαρασύρει προφανώς προς τα πάνω και τις τριετίες, αλλά και όλα τα επιδόματα τα οποία συνδέονται με τον κατώτατο μισθό.

Με άλλα λόγια, είναι μια σημαντική μεταρρύθμιση η οποία αφορά το σύνολο των εργαζόμενων, με επίκεντρο, όπως είπα, την καθοριστική ρήτρα ότι οι αποδοχές πια δεν θα μπορούν να μειώνονται παρά μόνο να αυξάνονται. Είναι μια διασφάλιση η οποία καθιερώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θωρακίζοντας το εισόδημα απέναντι σε κάθε απειλή περιορισμού του. Και καθίσταται, πιστεύω, δυνατή χάριν ακριβώς των αποτελεσμάτων της συνολικής οικονομικής μας πολιτικής.

Είναι μία συνετή πολιτική η οποία, αφότου έκλεισε το τόξο της κρίσης, δημιουργεί τώρα μια σιγουριά, μια ασφάλεια για την επόμενη μέρα, φροντίζοντας όμως παράλληλα και τον έτερο αναγκαίο χώρο της παραγωγής, την επιχειρηματικότητα, την οποία ελαφρύνει από βάρη.

Σημαίνει ότι πέραν της μείωσης 50 και φόρων που έχουν καταργηθεί, μειωθεί, ως το 2025 οι ασφαλιστικές εργοδοτικές εισφορές θα έχουν αποκλιμακωθεί κατά 5,4 ποσοστιαίες μονάδες. Θα φτάσουμε το 6% ως το 2027, θα έχουμε πλησιάσει ουσιαστικά τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Και όλα αυτά, αυτή η συνετή πολιτική της μείωσης των φόρων σε συνδυασμό με την επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων, επιτυγχάνεται σε μία εποχή όπου σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες τα ελλείμματα αυξάνονται. Βλέπετε τι γίνεται στη Γαλλία, η οποία επιχειρεί να περάσει μέσα από ένα διασπασμένο κοινοβούλιο έναν νέο προϋπολογισμό, με σημαντικές αυξήσεις φόρων αλλά και περιορισμούς δαπανών. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόλις χθες αναγγέλθηκε ο καινούργιος προϋπολογισμός, με πρόσθετα φορολογικά βάρη ύψους 40 δισεκατομμυρίων λιρών.

Στην πατρίδα μας η πορεία είναι η αντίστροφη, δικαιώνοντας έτσι τους δύο πυλώνες της προόδου της: δημοσιονομικά ισορροπημένες επιλογές, αλλά και φορολογική δικαιοσύνη.

Η μάχη κατά της φοροδιαφυγής ήταν πάντα ένα σύνθημα, ένα πολυφορεμένο σλόγκαν στα χείλη όλων των πολιτικών. Νομίζω από ευχή, πια, γίνεται πραγματικότητα, με τα πρώτα έσοδα να ενισχύουν, προφανώς, τους πιο αδύναμους, αλλά όλα τα επόμενα πρόσθετα έσοδα από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, να ανοίγουν τελικά τον δρόμο για νέες μειώσεις φόρων. Έχουμε, ήδη, προσδιορίσει το τι θα κάνουμε στον προϋπολογισμό του 2025, ώστε η μικρότερη αυθαιρεσία των λίγων να σημαίνει τελικά τη μεγαλύτερη ανακούφιση των πολλών.

Ο Υπουργός Οικονομικών θα παρουσιάσει επίσης τις αλλαγές στον τρόπο και στον χρόνο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Αυτές θα γίνονται πλέον σταθερά, και χωρίς να υπάρχει καμία απόκλιση, μεταξύ Μαρτίου και Ιουλίου. Θα βάλουμε, επιτέλους, ένα οριστικό τέλος στο σήριαλ των παρατάσεων, αυξάνοντας όμως και τις εκπτώσεις γι’ αυτούς οι οποίοι τηρούν τις προθεσμίες, αλλά και το Δημόσιο να είναι συνεπές με την πρόβλεψη προστίμων σε όσους κρατικούς λειτουργούς δεν αποστέλλουν εγκαίρως στην ΑΑΔΕ όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν σήμερα, επιτρέψτε μου να ξεχωρίσω ένα, το οποίο προ κάποιων μηνών, όπως θυμάστε, είχε μετατραπεί σε μία αιτία μεγάλης αναταραχής, αλλά και σε μία παγίδα μιας άθλιας κομματικής εκμετάλλευσης.

Μιλώ για την εκπαίδευση και τα επαγγελματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών, ένα πεδίο το οποίο όλοι θα θυμούνται, κυρίως αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται περισσότερο, ότι ήταν αρρύθμιστο εδώ και δεκαετίες, και τα κενά του οποίου επέτρεπαν σε κάποιους να κατασκευάζουν μύθους, κρύβοντας τις δίκες τους ευθύνες και κατηγορώντας «τυφλά» την κυβέρνηση.

Λοιπόν, σήμερα είναι αυτή η κυβέρνηση που, όπως είχαμε δεσμευτεί, κ. Υπουργέ Παιδείας, κα Υπουργέ Πολιτισμού, έρχεται να απαντήσει και στους στημένους ακτιβισμούς και σε κάποιες «παράφωνες» συναυλίες, με μία γενναία μεταρρύθμιση στον χώρο του σύγχρονου πολιτισμού: για πρώτη φορά στην ιστορία της, η πατρίδα μας θα αποκτήσει Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών.

Σε αυτήν θα ενταχθούν οι σχολές του Εθνικού Θεάτρου, της Λυρικής Σκηνής, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του Ωδείου Θεσσαλονίκης και μαζί η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης.

Ταυτόχρονα, όλες οι -πολλές- ιδιωτικές σχολές θεάτρου, μουσικής και χορού που λειτουργούν σήμερα ως επιχειρήσεις τίθενται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας. Θα μιλήσουν αναλυτικά για το νομοσχέδιο οι δύο συναρμόδιοι Υπουργοί.

Ξεδιαλύνουμε όλα τα θολά σημεία ενός αρρύθμιστου τοπίου. Καθορίζουμε επαγγελματικές διαδρομές, σαφή προσόντα, επαγγελματικά δικαιώματα και έτσι πιστεύω ότι αναβαθμίζουμε συνολικά το επίπεδο των καλλιτεχνικών σπουδών, δίνοντας και έναν ξεκάθαρο δρόμο για τη σύνδεσή τους με τις υφιστάμενες πανεπιστημιακές σπουδές.

Σε πείσμα, λοιπόν, της πολιτικής μιζέριας, η χώρα αλλάζει σε όλους τους τομείς με μικρά και μεγάλα βήματα, όλα, πάντως, με τη σφραγίδα της πολιτικής σταθερότητας. Ένα μέγεθος το οποίο, όπως βλέπετε, αποτελεί ζητούμενο για πολλά κράτη και στη χώρα μας δεν πρέπει να θεωρείται ποτέ ένα αυτονόητο δεδομένο.

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η στάση της αντιπολίτευσης στη Βουλή σε όλα αυτά τα νομοσχέδια τα οποία θα συζητήσουμε σήμερα. Εκεί νομίζω ότι θα φανούν πολλά.

Να κλείσω, τέλος, με ένα ζήτημα εξωτερικής πολιτικής -δεν συνηθίζουμε να τα συζητάμε όσο θα έπρεπε στο Υπουργικό Συμβούλιο ίσως. Αμέσως μετά θα έχω μία συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον φίλο Νίκο Χριστοδουλίδη, στο φως των χθεσινών σημαντικών συνομιλιών που είχε στον Λευκό Οίκο, στην πρώτη επίσκεψη ηγέτη της Κύπρου εδώ και 28 χρόνια.

Είναι μία σημαντική απόδειξη της αναβάθμισης των σχέσεων της Μεγαλονήσου με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και της σημασίας της ως ενός πόλου σταθερότητας σε ένα ασταθές περιβάλλον συγκρούσεων, που δυστυχώς συνεχίζονται στη Μέση Ανατολή.

Ταυτόχρονα, όμως, νομίζω ότι είναι μία εξέλιξη η οποία καταδεικνύει και τα οφέλη στα οποία οδηγεί μια ενεργητική διπλωματία, η οποία είναι στηριγμένη στον διαρκή συντονισμό Αθήνας και Λευκωσίας.

Αυτή την ώρα, δεν θέλω να φανώ ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, μένω ωστόσο σε μία διαπίστωση: ότι από ένα σημείο διεθνούς ακινησίας, η Κύπρος και η επίλυση του Κυπριακού ζητήματος αντιμετωπίζεται τώρα ως μέρος λύσης στην εξίσωση της πιο ευαίσθητης περιοχής στον παγκόσμιο χάρτη κι ότι αυτή η αλλαγή οπτικής μπορεί να μετουσιωθεί, ελπίζω, και σε μία αλλαγή σελίδας.

Σταματώ, λοιπόν, εδώ την εισαγωγή μου και νομίζω ότι μπορούμε να περάσουμε στην ημερήσια διάταξη, ξεκινώντας με την νομοθετική πρωτοβουλία για τον κατώτατο μισθό.

👁️ Το άρθρο αυτό προβλήθηκε 156 φορές.

Πρόσφατα Άρθρα

Η πλατεία της Φαρκαδόνας ζωντανεύει με γεύσεις και μελωδίες
Διάφορα

Η πλατεία της Φαρκαδόνας ζωντανεύει με γεύσεις και μελωδίες

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025, όλοι μαζί, καταστηματάρχες της πλατείας κι εθελοντές πολίτες, ενώνουμε την καλή μας διάθεση και ζωντανεύουμε την...

Read more
Κατέθεσε αυτεπάγγελτα ως μάρτυρας ο Μεριβάκης κατά του Αγναντή για ενδεχόμενη παράβαση
Παραπολιτικά

Στημένες δουλειές… καταγγέλλει ο Μεριβάκης

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Δημόσια καταγγελία μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα πραγματοποίησε ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας, Θανάσης Μεριβάκης, σχετικά με απευθείας ανάθεση έργου ύψους...

Read more
Σε κατάληψη του Δημαρχείου και κλείσιμο της εθνικής οδού καλεί ο Ηλίας Καραμάνος
Επιχειρείν

Μια «Ανάσα» για τη Θεσσαλία: Ενεργοποιείται το Ταμείο Μικροδανείων Ανάκαμψης για τις Πλημμυροπαθείς Επιχειρήσεις

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Σε μια περίοδο που η οικονομική ανάκαμψη της Θεσσαλίας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, για την κυβέρνηση η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ)...

Read more
Νέα στέγη και δάπεδα στον Παιδικό Σταθμό Γριζάνου
Τοπικά

Νέα στέγη και δάπεδα στον Παιδικό Σταθμό Γριζάνου

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Ένα σημαντικό έργο για την ασφάλεια και την αναβάθμιση των υποδομών στον Παιδικό Σταθμό Γριζάνου του Δήμου Φαρκαδόνας παίρνει σάρκα...

Read more
Τηλεφώνημα για βόμβα στη Εφορία Τρικάλων
Ελλάδα

Σοβαρό επεισόδιο στη Νεάπολη Λάρισας – Στο νοσοκομείο ένας άνδρας μετά από καυγά

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Σοβαρό επεισόδιο καταγράφηκε νωρίτερα, το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία της Νεάπολης στη Λάρισα όταν, για άγνωστο λόγο άτομα διαπληκτίστηκαν,...

Read more
Παρεμβάσεις σε 1.000 σημεία και έργα 158,5 εκατ. ευρώ παρουσίασε ο Κουρέτας για την αντιπλημμυρική προστασία στη Θεσσαλία
Τοπικά

Παρεμβάσεις σε 1.000 σημεία και έργα 158,5 εκατ. ευρώ παρουσίασε ο Κουρέτας για την αντιπλημμυρική προστασία στη Θεσσαλία

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Τις παρεμβάσεις που υλοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε περισσότερα από 1.000 σημεία, καθώς και τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που θα...

Read more
Έβαλε …εφημερίδες στην τζαμαρία και λειτουργούσε καφενείο που ήταν «σφραγισμένο»
Τοπικά

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση  σε περιοχή των Τρικάλων, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2025, από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι, σε περιοχή των Τρικάλων,...

Read more
Συνάντηση εργασίας Σκρέκα με την  Ντιντή
Τοπικά

Συνάντηση εργασίας Σκρέκα με την Ντιντή

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Με την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Χρύσα Ντιντή συναντήθηκε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας....

Read more
Η Κωνσταντίνα Τούνη στο Τρικαλινό Παζάρι!
Τοπικά

Η Κωνσταντίνα Τούνη στο Τρικαλινό Παζάρι!

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Η ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα Τούνη ανεβαίνει στη σκηνή και μας καλεί σε μια μουσική παράσταση γεμάτη χρώματα, ρυθμούς και συναισθήματα. Την...

Read more
Ονειρική βραδιά με την Δήμητρα Γαλάνη  στο πλαίσιο των ΤΣΙΤΣΑΝΕΙΩΝ 2025
Τοπικά

Ονειρική βραδιά με την Δήμητρα Γαλάνη στο πλαίσιο των ΤΣΙΤΣΑΝΕΙΩΝ 2025

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Όσοι παραβρέθηκαν - και ήταν πάρα πολλοί - την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στο Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, μοιράστηκαν μια αξέχαστη...

Read more
Σύλληψη φυγόποινου στα Τρίκαλα
Τοπικά

Συνελήφθη ημεδαπός στα Τρίκαλα μετά από Βούλευμα Συμβουλίου Εφετών Λάρισας

12 Σεπτεμβρίου 2025
0

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει Βουλεύματος Συνελήφθη, χθες (11-09-2025) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.)...

Read more
Η γιορτή της Αγίας Σοφίας στο Αχλαδοχώρι
Τοπικά

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Αχλαδοχωρίου

12 Σεπτεμβρίου 2025
0

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 17ην Σεπτεμβρίου 2025 Πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, Αχλαδοχωρίου...

Read more
Απεβίωσε η Παρασκευή Λεβέντη
Κοινωνικά

Απεβίωσε η Παρασκευή Λεβέντη

12 Σεπτεμβρίου 2025
0

Την αγαπημένη μας σύζυγο μητέρα γιαγιά αδελφή και θεία ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΡ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΤΩΝ 65 Θανόυσα κηδεύουμε το Σάββατο 13/9/2025 και ώρα...

Read more
«Κάποτε ο Πατριώτης Άδωνις το έπαιζε Τσαμπουκάς» …Τώρα λέει άστο το Oruc Reis να κόβει βόλτες
Ελλάδα

Συνέλαβαν χρήστη των social media για απειλές στον Άδωνι

12 Σεπτεμβρίου 2025
0

Την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν αναρτήσεις στα social media που τον στοχοποίησαν, με τον υπουργό Υγείας να υποβάλει μήνυση...

Read more
Η ταλαιπωρία για του Νεοχωρίτες αρχίζει!!
Ελλάδα

Ξεχασμένη απόδειξη στο ATM: Πώς επιτήδειοι «ξαφρίζουν» μεγάλα ποσά

12 Σεπτεμβρίου 2025
0

Η απάτη με τις «ξεχασμένες αποδείξεις» στα ATM αποκαλύπτεται ως μια επικίνδυνη πρακτική που εκμεταλλεύεται την ανθρώπινη περιέργεια και εμπιστοσύνη....

Read more
Next Post
Λογαριασμoί ρεύματος: Το “κόλπο” που σκέφτονται πολλοί για να τους μειώσουν

Ξεκινά το νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο για τη χειμερινή περίοδο

Την μη επιβολή «πράσινου τέλους» ζητά από υπουργούς ο Βασίλης Γιαγιάκος

Για μας το ήθος δεν είναι μια μόνο λέξη είναι στάση και πράξη ζωής: Άνθρακας οι «αποκαλύψεις» για το Επιμελητήριο

Τιτάνιο έργο της Περιφέρειας για την προώθηση αιτήσεων πληγέντων προς Κρατική Αρωγή

Τιτάνιο έργο της Περιφέρειας για την προώθηση αιτήσεων πληγέντων προς Κρατική Αρωγή

Ενημερωτική εκδήλωση για το νέο Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ και τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

Ενημερωτική εκδήλωση για το νέο Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ και τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

Συλλήψεις, κατασχέσεις και έλεγχοι για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στη Θεσσαλία

Συλλήψεις, κατασχέσεις και έλεγχοι για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στη Θεσσαλία

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
Μέλος του eMedia - Αρ. Μητρώου: 14251

Ο παρών ιστότοπος Farkadonaday.gr δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένος με τη σύσταση (Ε.Ε.) 2018//334 της επιτροπής της 1/3/2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
© 2020 farkadonaday.gr

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία