Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου, 2025
Farkadonaday.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Farkadonaday.gr
No Result
View All Result

Ποιοι μπορούν να βγουν τώρα σε σύνταξη

9 Σεπτεμβρίου 2024
in Ελλάδα
Παντρικαλινή σύσκεψη συνταξιούχων στην πλατεία του ΟΤΕ
Share on FacebookShare on Twitter

Σύμφωνα με ειδικούς στην κοινωνική ασφάλιση, η χρονική συγκυρία είναι τέτοια όπου ο τελικός αριθμός αιτήσεων στο τέλος του 2024 είναι πιθανό να σπάσει και το ρεκόρ του 2021 με τις 212.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης, αγγίζοντας ακόμη τις 220.000.

Εκτός του ευνοϊκού καθεστώτος για την απασχόληση συνταξιούχων χωρίς την περικοπή της σύνταξής τους, άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την αύξηση του αριθμού των αιτήσεων είναι και η είσοδος στην τελική ευθεία πριν τη σύνταξη της γενιάς των baby boomers (έχουν γεννηθεί από το 1946 έως το 1964), αλλά και η χρήση πλασματικών ετών που δίνει τη δυνατότητα εξόδου στα 62 σε χιλιάδες ασφαλισμένους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Διονύση Ρίζο οι κατηγορίες των ασφαλισμένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που μπορούν να υποβάλλουν άμεσα αίτηση συνταξιοδότησης εντός του 2024 είναι οι εξής:

1. Δημόσιο

35ετία και όριο ηλικίας

Οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου που επιθυμούν να συνταξιοδοτηθούν με 35ετία θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει μέχρι την 31 Δεκεμβρίου του 2021 τόσο τα 35 ή 36 ή 37 έτη ασφάλισης ακόμη και με εξαγορά πλασματικών ετών αλλά και τα 58 ή τα 59. Έτσι θα μπορούν να αποχωρήσουν με όριο ηλικίας που ανάλογα με την περίπτωση εντός του 2024 θα φτάσει μέχρι τα 61 και 9 μήνες.

-Δημόσιος υπάλληλος συμπλήρωσε εντός του 2021 τα απαραίτητα 35 χρόνια ασφάλισης και έχει γεννηθεί τον 2/1963. Κατοχύρωσε επομένως συνταξιοδοτικό δικαίωμα για τα 61 και 6 μήνες που συμπληρώνει τον 8/2024. Μπορεί να συνταξιοδοτηθεί από τον Αύγουστο του 2024 κι έπειτα. Το δικαίωμά του θα μπορεί να το ασκήσει και στο μέλλον (2024,2025 κοκ).

37ετία και όριο ηλικίας

Οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου εφόσον είχε συμπληρωθεί 25ετία έως την 31/12/2010 είχαν τη δυνατότητα συνταξιοδότησης με 37ετία χωρίς όριο ηλικίας πλην όμως με θα πρέπει η 37ετία να έχει συμπληρωθεί ακόμη και με εξαγορά πλασματικών ετών έως την 31/12/2021. Έτσι ο ασφαλισμένος κατοχυρώνει το αντίστοιχο όριο ηλικίας που έχει τεθεί με το ν. 4336/2015, δηλαδή το 61ο και 2 μήνες.

-Δημόσιος υπάλληλος συμπληρώνει εντός του 2021 τα απαραίτητα 37 χρόνια ασφάλισης και έχει γεννηθεί τον 8/1963. Συμπληρώνει δηλαδή τα 61 και 2 μήνες τον Οκτώβριο του 2024 οπότε και θα μπορεί να συνταξιοδοτηθεί από τότε και στο εξής. Το δικαίωμά του θα μπορεί να το ασκήσει και στο μέλλον (2024,2025 κοκ).
40ετία και όριο ηλικίας

Οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου εφόσον συμπλήρωσαν την 25ετία μετά την 1/1/2013 έχουν τη δυνατότητα συνταξιοδότησης στα 62 με 40ετία που μπορεί να συμπληρωθεί ακόμη και με εξαγορά πλασματικών ετών. Έτσι ο ασφαλισμένος κατοχυρώνει συμπληρώνοντας το 62ο έτος της ηλικίας του μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με πλήρη σύνταξη.

-Δημόσιος υπάλληλος συμπληρώνει εντός του 2021 τα απαραίτητα 37 χρόνια ασφάλισης και έχει γεννηθεί τον 8/1963. Συμπληρώνει δηλαδή τα 61 και 2 μήνες τον Οκτώβριο του 2024 οπότε και θα μπορεί να συνταξιοδοτηθεί από τότε και στο εξής. Το δικαίωμά του θα μπορεί να το ασκήσει και στο μέλλον (2024,2025 κοκ).

Πρόωρη / μειωμένη σύνταξη με όριο ηλικίας

Οι ασφαλισμένοι άνδρες και γυναίκες του Δημοσίου που επιθυμούν να συνταξιοδοτηθούν με μειωμένη σύνταξη θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει 25 έτη ασφάλισης ακόμη και με εξαγορά πλασματικών ετών έως την 31/12/2012 και το όριο ηλικίας ως την 31/12/2022.

Αναλυτικότερα:

– Οι γυναίκες που συμπλήρωσαν 25ετία το 2010 μπορούν να συνταξιοδοτηθούν από τα 55 εάν έχουν συμπληρώσει το εν λόγω όριο ως την 31/12/2022. Το δικαίωμα αυτό μπορεί να ασκηθεί και στο μέλλον (2024,2025 κοκ).

– Οι γυναίκες και οι άνδρες που συμπλήρωσαν 25ετία το 2011 μπορούν να συνταξιοδοτηθούν από τα 56 εάν έχουν συμπληρώσει το εν λόγω όριο ως την 31/12/2022. Το δικαίωμα αυτό μπορεί να ασκηθεί και στο μέλλον (2024,2025 κοκ).

– Οι γυναίκες και οι άνδρες που συμπλήρωσαν 25ετία το 2012 μπορούν να συνταξιοδοτηθούν από τα 58 εάν έχουν συμπληρώσει το εν λόγω όριο ως την 31/12/2022. Το δικαίωμα αυτό μπορεί να ασκηθεί και στο μέλλον (2024,2025 κοκ).

Σε όλες τις περιπτώσεις που το όριο ηλικίας συμπληρώνετε ΜΕΤΑ την 1/1/2023 τότε για τη λήψη πρόωρης / μειωμένης σύνταξης θα πρέπει να συμπληρωθεί το 62ο έτος της ηλικίας.

Στην περίπτωση της πρόωρης / μειωμένης σύνταξη η ανταποδοτική σύνταξη χορηγείται πλήρως και είναι αναλογική των ετών ασφάλισης που έχει συμπληρώσει ο υποψήφιος συνταξιούχος ενώ η Εθνική Σύνταξη χορηγείται μειωμένη ως και 127,8 €.

-Δημόσιος υπάλληλος συμπληρώνει εντός του 2011 τα απαραίτητα 25 χρόνια ασφάλισης και έχει γεννηθεί τον 2/1966. Κατοχύρωσε επομένως συνταξιοδοτικό δικαίωμα για τα 56 που συμπλήρωσε τον 2/2022. Μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με πρόωρη / μειωμένη σύνταξη οποτεδήποτε το επιθυμεί.

2. IKA

12.000 ημέρες ασφάλισης και όριο ηλικίας

Οι ασφαλισμένοι του ιδιωτικού τομέα έχουν τη δυνατότητα συνταξιοδότησης στα 62 με 12.000 ημέρες ασφάλισης που μπορεί να συμπληρωθούν ακόμη και με εξαγορά πλασματικών ετών. Έτσι ο ασφαλισμένος κατοχυρώνει το δικαίωμά του συμπληρώνοντας το 62ο έτος της ηλικίας του και μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με πλήρη σύνταξη.

Ιδιωτικός υπάλληλος συμπληρώνει εντός του 2024 συνολικά 11.100 ασφάλισης και έχει γεννηθεί τον 8/1962. Συμπληρώνει δηλαδή τα 62 τον Αύγουστο του 2024. Με εξαγορά 900 ημερών ασφάλισης από πλασματικό χρόνο μπορεί άμεσα να συνταξιοδοτηθεί.
Βαρέα και όριο ηλικίας

-Για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ στα βαρέα που συμπληρώνουν 7.500 ημέρες ασφάλισης στο καθεστώς των βαρέων και με συμπληρωμένες ακόμη και με εξαγορά πλασματικών ετών τις 10.500 ημέρες ασφάλισης συνολικά η δυνατότητα εξόδου δίνεται για το 60ο τους έτος για μειωμένη σύνταξη και το 62ο για πλήρη. Η μείωση στην επιλογή της μειωμένης στα 60 είναι 51,5 € σε σύγκριση με την αντίστοιχη πλήρη.

Μισθωτός του ΙΚΑ συμπλήρωσε τις 10.500 ημέρες ασφάλισης συνολικά και 7.500 στα βαρέα το 2024 ενώ έχει γεννηθεί τον 2/1964. Θα μπορεί να συνταξιοδοτηθεί άμεσα με μειωμένη σύνταξη ενώ πλήρη θα μπορεί να λάβει σε ηλικία 62 ετών το 2026.

– Για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ στα βαρέα που κατοχυρώνουν δικαίωμα με 3.600 ημέρες ασφάλισης στο καθεστώς των βαρέων και με συμπληρωμένες ακόμη και με εξαγορά πλασματικών ετών τις 4.500 ημέρες ασφάλισης συνολικά η δυνατότητα εξόδου δίνεται για το 62ο τους έτος για πλήρη σύνταξη. Σε αυτήν την περίπτωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχουν συμπληρωμένες 1.000 ημέρες ασφάλισης στα βαρέα τα τελευταία 17 έτη πριν την αίτηση συνταξιοδότησης.

Μισθωτός του ΙΚΑ συμπλήρωσε τις 4.500 ημέρες ασφάλισης συνολικά και 3.600 στα βαρέα το 2024 ενώ έχει γεννηθεί τον 2/1962. Θα μπορεί να συνταξιοδοτηθεί το 2024 σε ηλικία 62 ετών με πλήρη σύνταξη.

– Για τις γυναίκες ασφαλισμένες στο ΙΚΑ στα βαρέα που κατοχυρώνουν δικαίωμα με 3.600 ημέρες ασφάλισης στο καθεστώς των βαρέων και με συμπληρωμένες ακόμη και με εξαγορά πλασματικών ετών τις 4.500 ημέρες ασφάλισης συνολικά η δυνατότητα εξόδου δίνεται με βάση το έτος θεμελίωσης. Συγκεκριμένα :

α. Οι γυναίκες που συμπλήρωσαν 4.500 ημέρες συνολικά και 3.600 ημέρες στα βαρέα το 2010 μπορούν να συνταξιοδοτηθούν από τα 55 με πλήρη σύνταξη.

β. Οι γυναίκες που συμπλήρωσαν 4.500 ημέρες συνολικά και 3.600 ημέρες στα βαρέα το 2011 μπορούν να συνταξιοδοτηθούν από τα 56 με πλήρη σύνταξη.

γ. Οι γυναίκες που συμπλήρωσαν 4.500 ημέρες συνολικά και 3.600 ημέρες στα βαρέα το 2012 μπορούν να συνταξιοδοτηθούν από τα 57 με πλήρη σύνταξη.

δ. Οι γυναίκες που συμπλήρωσαν 4.500 ημέρες συνολικά και 3.600 ημέρες στα βαρέα από την 1/1/2013 κι έπειτα μπορούν να συνταξιοδοτηθούν από τα 62 με πλήρη σύνταξη.

Σε όλες τις περιπτώσεις είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχουν συμπληρωμένες 1.000 ημέρες ασφάλισης στα βαρέα τα τελευταία 17 έτη πριν την αίτηση συνταξιοδότησης.

Μισθωτή του ΙΚΑ συμπλήρωσε τις 4.500 ημέρες ασφάλισης συνολικά και 3.600 στα βαρέα το 2011 ενώ έχει γεννηθεί τον 2/1968. Θα μπορεί να συνταξιοδοτηθεί το 2024 σε ηλικία 56 ετών με πλήρη σύνταξη.

Πρόωρη / μειωμένη σύνταξη με όριο ηλικίας

Οι ασφαλισμένοι άνδρες και γυναίκες του ΙΚΑ που επιθυμούν να συνταξιοδοτηθούν με μειωμένη σύνταξη θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει 4.500 ημέρες ασφάλισης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του 62ο έτους της ηλικίας, ενώ θα πρέπει να υφίστανται 100 ημέρες ασφάλισης / έτος την τελευταία 5ετία πριν από την αίτηση συνταξιοδότησης.

Στην περίπτωση της πρόωρης / μειωμένης σύνταξη η ανταποδοτική σύνταξη χορηγείται πλήρως και είναι αναλογική των ετών ασφάλισης που έχει συμπληρώσει ο υποψήφιος συνταξιούχος ενώ η Εθνική Σύνταξη χορηγείται μειωμένη ως και 127,8 €. Η σύνταξη ΔΕΝ μετατρέπεται σε πλήρη με τη συμπλήρωση του 67ου έτους της ηλικίας.

3. ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ – ΤΑΕ – ΤΣΑ)

40 έτη ασφάλισης και όριο ηλικίας

Οι ασφαλισμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα συνταξιοδότησης στα 62 με 40 έτη ασφάλισης που μπορεί να συμπληρωθούν ακόμη και με εξαγορά πλασματικών ετών. Έτσι ο ασφαλισμένος κατοχυρώνει το δικαίωμά του συμπληρώνοντας το 62ο έτος της ηλικίας του και μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με πλήρη σύνταξη. Μπορεί να συνεχίσει την αυτοαπασχόληση του λαμβάνοντας τι σύνολο της σύνταξης χωρίς περικοπές.

Έμπορος συμπληρώνει εντός του 2024 συνολικά 37 έτη ασφάλισης και έχει γεννηθεί τον 8/1962. Συμπληρώνει δηλαδή τα 62 τον Αύγουστο του 2024. Με εξαγορά 3 ετών ασφάλισης από πλασματικό χρόνο μπορεί άμεσα να συνταξιοδοτηθεί.

4. ΕΤΑΑ (ΤΣΑΥ –ΝΟΜΙΚΩΝ – ΤΣΜΕΔΕ)

40 έτη ασφάλισης και όριο ηλικίας

Οι ασφαλισμένοι επιστήμονες – αυτοαπασχολούμενοι έχουν τη δυνατότητα συνταξιοδότησης στα 62 με 40 έτη ασφάλισης που μπορεί να συμπληρωθούν ακόμη και με εξαγορά πλασματικών ετών. Έτσι ο ασφαλισμένος κατοχυρώνει το δικαίωμά του συμπληρώνοντας το 62ο έτος της ηλικίας του και μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με πλήρη σύνταξη. Μπορεί να συνεχίσει την αυτοαπασχόληση του λαμβάνοντας τι σύνολο της σύνταξης χωρίς περικοπές.

Μηχανικός συμπληρώνει εντός του 2024 συνολικά 37 έτη ασφάλισης και έχει γεννηθεί τον 8/1962. Συμπληρώνει δηλαδή τα 62 τον Αύγουστο του 2024. Με εξαγορά 3 ετών ασφάλισης από πλασματικό χρόνο μπορεί άμεσα να συνταξιοδοτηθεί.

5. Γονείς

Οι γονείς που είχαν κατοχυρωμένο δικαίωμα συνταξιοδότησης μπορούν να συνταξιοδοτηθούν ανάλογα με το όριο ηλικίας ακόμη και με την εξαγορά πλασματικών ετών όπως αυτό ρυθμίστηκε με βάση το ν. 4336/2015 . Στις κατηγορίες αυτές ανήκουν :

– Μητέρες δημόσιοι υπάλληλοι και μητέρες υπάλληλοι ΔΕΚΟ – Τραπεζών που είχαν συμπληρώσει το 2010 την απαραίτητη 25ετία με ανήλικο τέκνο.

– Γονείς (άνδρες – γυναίκες) δημόσιοι υπάλληλοι και μητέρες υπάλληλοι ΔΕΚΟ – Τραπεζών που είχαν συμπληρώσει το 2011 την απαραίτητη 25ετία ακόμη με ανήλικο τέκνο.

– Γονείς (άνδρες – γυναίκες) δημόσιοι υπάλληλοι και μητέρες υπάλληλοι ΔΕΚΟ – Τραπεζών που είχαν συμπληρώσει το 2012 την απαραίτητη 25ετία ακόμη με ανήλικο τέκνο.

– Τρίτεκνοι και άνω (άνδρες – γυναίκες) δημόσιοι υπάλληλοι και τρίτεκνες μητέρες υπάλληλοι ΔΕΚΟ – Τραπεζών που είχαν συμπληρώσει το 2010 την απαραίτητη 20ετία.

– Τρίτεκνοι και άνω (άνδρες – γυναίκες) δημόσιοι υπάλληλοι και τρίτεκνες μητέρες υπάλληλοι ΔΕΚΟ – Τραπεζών που είχαν συμπληρώσει το 2011 την απαραίτητη 20ετία ακόμη και με εξαγορά πλασματικών ετών.

– Τρίτεκνοι και άνω (άνδρες – γυναίκες) δημόσιοι υπάλληλοι και τρίτεκνες μητέρες υπάλληλοι ΔΕΚΟ – Τραπεζών που είχαν συμπληρώσει το 2012 την απαραίτητη 20ετία.

– Μητέρες και χήροι πατέρες ανηλίκων τέκνων ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ που είχαν συμπληρώσει 5.500 ημέρες ασφάλισης με πραγματικό χρόνο ασφάλισης με ανήλικο τέκνο ως την 31/12/2010.

– Μητέρες και χήροι πατέρες ανηλίκων τέκνων ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ που είχαν συμπληρώσει 5.500 ημέρες ασφάλισης με ανήλικο τέκνο ως την 31/12/2011.

– Μητέρες και χήροι πατέρες ανηλίκων τέκνων ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ που είχαν συμπληρώσει 5.500 ημέρες ασφάλισης με ανήλικο τέκνο ως την 31/12/2012.

6. 15 έτη ασφάλισης και 67

Όλοι οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα συνταξιοδότησης στα 67 με 15 έτη ασφάλισης που μπορεί να συμπληρωθούν μόνο με πραγματικό χρόνο ασφάλισης για να λάβουν πλήρη σύνταξη. Έτσι ο ασφαλισμένος κατοχυρώνει το δικαίωμά του συμπληρώνοντας το 67ο έτος της ηλικίας του και μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με πλήρη σύνταξη.

👁️ Το άρθρο αυτό προβλήθηκε 78 φορές.

Source: dnews.gr

Πρόσφατα Άρθρα

Η πλατεία της Φαρκαδόνας ζωντανεύει με γεύσεις και μελωδίες
Διάφορα

Η πλατεία της Φαρκαδόνας ζωντανεύει με γεύσεις και μελωδίες

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025, όλοι μαζί, καταστηματάρχες της πλατείας κι εθελοντές πολίτες, ενώνουμε την καλή μας διάθεση και ζωντανεύουμε την...

Read more
Κατέθεσε αυτεπάγγελτα ως μάρτυρας ο Μεριβάκης κατά του Αγναντή για ενδεχόμενη παράβαση
Παραπολιτικά

Στημένες δουλειές… καταγγέλλει ο Μεριβάκης

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Δημόσια καταγγελία μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα πραγματοποίησε ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας, Θανάσης Μεριβάκης, σχετικά με απευθείας ανάθεση έργου ύψους...

Read more
Σε κατάληψη του Δημαρχείου και κλείσιμο της εθνικής οδού καλεί ο Ηλίας Καραμάνος
Επιχειρείν

Μια «Ανάσα» για τη Θεσσαλία: Ενεργοποιείται το Ταμείο Μικροδανείων Ανάκαμψης για τις Πλημμυροπαθείς Επιχειρήσεις

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Σε μια περίοδο που η οικονομική ανάκαμψη της Θεσσαλίας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, για την κυβέρνηση η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ)...

Read more
Νέα στέγη και δάπεδα στον Παιδικό Σταθμό Γριζάνου
Τοπικά

Νέα στέγη και δάπεδα στον Παιδικό Σταθμό Γριζάνου

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Ένα σημαντικό έργο για την ασφάλεια και την αναβάθμιση των υποδομών στον Παιδικό Σταθμό Γριζάνου του Δήμου Φαρκαδόνας παίρνει σάρκα...

Read more
Τηλεφώνημα για βόμβα στη Εφορία Τρικάλων
Ελλάδα

Σοβαρό επεισόδιο στη Νεάπολη Λάρισας – Στο νοσοκομείο ένας άνδρας μετά από καυγά

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Σοβαρό επεισόδιο καταγράφηκε νωρίτερα, το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία της Νεάπολης στη Λάρισα όταν, για άγνωστο λόγο άτομα διαπληκτίστηκαν,...

Read more
Παρεμβάσεις σε 1.000 σημεία και έργα 158,5 εκατ. ευρώ παρουσίασε ο Κουρέτας για την αντιπλημμυρική προστασία στη Θεσσαλία
Τοπικά

Παρεμβάσεις σε 1.000 σημεία και έργα 158,5 εκατ. ευρώ παρουσίασε ο Κουρέτας για την αντιπλημμυρική προστασία στη Θεσσαλία

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Τις παρεμβάσεις που υλοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε περισσότερα από 1.000 σημεία, καθώς και τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που θα...

Read more
Έβαλε …εφημερίδες στην τζαμαρία και λειτουργούσε καφενείο που ήταν «σφραγισμένο»
Τοπικά

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση  σε περιοχή των Τρικάλων, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2025, από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι, σε περιοχή των Τρικάλων,...

Read more
Συνάντηση εργασίας Σκρέκα με την  Ντιντή
Τοπικά

Συνάντηση εργασίας Σκρέκα με την Ντιντή

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Με την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Χρύσα Ντιντή συναντήθηκε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας....

Read more
Η Κωνσταντίνα Τούνη στο Τρικαλινό Παζάρι!
Τοπικά

Η Κωνσταντίνα Τούνη στο Τρικαλινό Παζάρι!

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Η ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα Τούνη ανεβαίνει στη σκηνή και μας καλεί σε μια μουσική παράσταση γεμάτη χρώματα, ρυθμούς και συναισθήματα. Την...

Read more
Ονειρική βραδιά με την Δήμητρα Γαλάνη  στο πλαίσιο των ΤΣΙΤΣΑΝΕΙΩΝ 2025
Τοπικά

Ονειρική βραδιά με την Δήμητρα Γαλάνη στο πλαίσιο των ΤΣΙΤΣΑΝΕΙΩΝ 2025

13 Σεπτεμβρίου 2025
0

Όσοι παραβρέθηκαν - και ήταν πάρα πολλοί - την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στο Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, μοιράστηκαν μια αξέχαστη...

Read more
Σύλληψη φυγόποινου στα Τρίκαλα
Τοπικά

Συνελήφθη ημεδαπός στα Τρίκαλα μετά από Βούλευμα Συμβουλίου Εφετών Λάρισας

12 Σεπτεμβρίου 2025
0

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει Βουλεύματος Συνελήφθη, χθες (11-09-2025) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.)...

Read more
Η γιορτή της Αγίας Σοφίας στο Αχλαδοχώρι
Τοπικά

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Αχλαδοχωρίου

12 Σεπτεμβρίου 2025
0

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 17ην Σεπτεμβρίου 2025 Πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, Αχλαδοχωρίου...

Read more
Απεβίωσε η Παρασκευή Λεβέντη
Κοινωνικά

Απεβίωσε η Παρασκευή Λεβέντη

12 Σεπτεμβρίου 2025
0

Την αγαπημένη μας σύζυγο μητέρα γιαγιά αδελφή και θεία ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΡ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΤΩΝ 65 Θανόυσα κηδεύουμε το Σάββατο 13/9/2025 και ώρα...

Read more
«Κάποτε ο Πατριώτης Άδωνις το έπαιζε Τσαμπουκάς» …Τώρα λέει άστο το Oruc Reis να κόβει βόλτες
Ελλάδα

Συνέλαβαν χρήστη των social media για απειλές στον Άδωνι

12 Σεπτεμβρίου 2025
0

Την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν αναρτήσεις στα social media που τον στοχοποίησαν, με τον υπουργό Υγείας να υποβάλει μήνυση...

Read more
Η ταλαιπωρία για του Νεοχωρίτες αρχίζει!!
Ελλάδα

Ξεχασμένη απόδειξη στο ATM: Πώς επιτήδειοι «ξαφρίζουν» μεγάλα ποσά

12 Σεπτεμβρίου 2025
0

Η απάτη με τις «ξεχασμένες αποδείξεις» στα ATM αποκαλύπτεται ως μια επικίνδυνη πρακτική που εκμεταλλεύεται την ανθρώπινη περιέργεια και εμπιστοσύνη....

Read more
Next Post
Η Ακολουθία επί τη διασαλευθείσα Αγία Τράπεζα στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Ορφανού

Η Ακολουθία επί τη διασαλευθείσα Αγία Τράπεζα στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Ορφανού

Παναγιώτα Δριτσέλη: “Με τη ΝΔ δε βαριόμαστε ποτέ”

Και η Δριτσέλη δεν θέλει τον Κασσελάκη

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στην Φαρκαδόνα

Οι ώρες του Αγιασμού στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Φαρκαδόνας 

Επίθεση με βιτριόλι κατά Μητροπολιτών

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στον Δήμο Φαρκαδόνας

Συντάξεις Αυγούστου 2023: Οριστικές ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Να αποδοθούν με νόμο τα αναδρομικά των μνημονιακών περικοπών του 2012 στους συνταξιούχους

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
Μέλος του eMedia - Αρ. Μητρώου: 14251

Ο παρών ιστότοπος Farkadonaday.gr δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένος με τη σύσταση (Ε.Ε.) 2018//334 της επιτροπής της 1/3/2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
© 2020 farkadonaday.gr

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία