28,29 και 30 Ιουνίου στα Περτουλιώτικα Λιβάδια το Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας με το Δ.Σ. της ΠΟΣΣ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων) στο Δημαρχείο Πύλης, την  Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 13.00,με θέμα συζήτησης το Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων  στις 28,29, και 30 Ιουνίου στα Περτουλιώτικα Λιβάδια.

Ο Πρόεδρος κ. Γρηγόριος Λέφας στην εισήγησή του ζήτησε από τον Δήμαρχο την συμβολή του Δήμου Πύλης για την καλλίτερη οργάνωση της μεγάλης αυτής εκδήλωσης του Ανταμώματος των Σαρακατσαναίων, που γίνεται  που γίνεται εδώ και χρόνια τώρα την ίδια χρονική περίοδο.

Ο κ. Μαράβας στην τοποθέτηση του ανέφερε ο Δήμος Πύλης έχει την καλή θέληση και είναι πάντα αρωγός αυτής της προσπάθειας κάθε χρόνο, επειδή το Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων βοηθάει την διαφήμιση της περιοχής αυτό το  σημαντικό Ιστορικό και Πολιτιστικό γεγονός που θα φέρει κόσμο από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Στην συζήτηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Λέφας Γρηγόριος, ο Αντιπρόεδρος κ. Γαλλής Δημήτριος, ο Ταμίας κ. Παναγιώτης Μπάρμπας, ο Έφορος κ. Δημήτριος Γατσέλος, το μέλος κ. Ευστάθιος Καραθόδωρος και ο Αντιπρόσωπος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Τρικάλων κ. Χρήστος Ρούσσας Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθυρεύματος.